2777
2789
عنوان

عروس هلندی

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و مرغ عشق و کتوله 

مرغ عشقم مث عروس هلندی براتخم گذاری انقد ادا اصول داره؟ 

من اولین باره میخوام پرنده بگیرم یچی میخوام دردسرش کمترباشه

از پینه ی پیشانی و دل های سنگین شما💔
ممنون حالا این ویتامینارو فردا بگیرم براشون ببینم چی میشه، این ویتامینا حدودی چقد میشه قیمتش

وزنی هست در حد 4، 5 گرم از هر کدوم بگیرین ولی فقط همین برندها باشه ایرانی به درد نمیخوره

حدود 100 تا 200 میشه شایدم کمتر

1 باید جای پرنده تا وقتی دونه خور بشه گرم باشه 2 سرنگ سرلاک هر وعده شسته بشه تمییز تمیز  3 پر ...

مرسی عزیز دلللل.تا چندوقت سرلاک بهش بدم.یه هفته اس خریدم و سرلاک بهش میدم خیلی اشتهاش بیشتر شده چیکار کنم؟

مرسی عزیز دلللل.تا چندوقت سرلاک بهش بدم.یه هفته اس خریدم و سرلاک بهش میدم خیلی اشتهاش بیشتر شده چیکا ...

جلوش ارزن ریز قناری و کتون بزار 

از 2 ماهگی باید سرلاک شروع کنید کم کردن در اصل 60 روزگی باید دونه خور شده باشه 

خودش بهتون آموزش نداد؟ چون خیلی طولانیه پروسه 

جلوش ارزن ریز قناری و کتون بزار  از 2 ماهگی باید سرلاک شروع کنید کم کردن در اصل 60 روزگی باید ...

نه.عزیزم یه سوال دیگه.عروسم خیلی خوب سرلاک میخورد درحدی ک دنبال سرلاک میومد و خیلی خوش اشتها بود.از امروز صبح بزور باید بهش بدیم یکمم بیحاله از مغازه دار پرسیدم گفت سرماخورده ب زور سرلاکشو بده و بهش تی ان تیم بده هنوز نرفتم واسش بخرم تی ان تی.نظر شما چیه؟

نه.عزیزم یه سوال دیگه.عروسم خیلی خوب سرلاک میخورد درحدی ک دنبال سرلاک میومد و خیلی خوش اشتها بود.از ...

نظر من اینه پرنده مریض شده سرما خوردگی نیست چون بهتون گفته بودم کنار بخاری بزارین 

اینکه سرلاک نمیخوره احتمال قارچ چینه دون هم هست 

من خودم باشم میبرم دامپزشکی 

برای اشتها گرفتنش هم پروبیوتیک و ب کمپلکس نکتون داخل سرلاک میریزم اندازه ی گندم