2777
2789
کاش حالا که این با ایت همه مشکلات روبرو شدید بر میگشتید سمت خانواده تون من الان مجرد نیستم ولی اگه ز ...

من پرستار شدم ولی از نظر خونوادم هیچی نیستم هیچی.  اصلا فکر نمیکنن من آدم موقی هستم اصلا

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیشه . تو جای من نیسی . بابای من از من بدش میاد  حتی به نور اتاق گیر میده تهمت میزنه . اخلاقش ...

ای خدا چی بگم شاید شما درست میگی و به هر ادمی خدا یجور صبر وتحمل داده اما من همیشه مشکلاتمو میگفتم و گفتگو میکردم تا حل بشه و اما شما که حالا میگی این طوری اوضاع چی بگم ولی من بودم بازبون نرم وخیلی دوستانه باهاشون حرف میزدم هرچی باشه پدر ومادر اگه تو سر بچشون هم بزنند اما چون از وجود خودشون هست قلبن دوسش دارن بازم هرطور که میدونید 

باید خواستتون رو بگید وبانرمی 

خدا هست و خدا هست و خدا هست .
ای خدا چی بگم شاید شما درست میگی و به هر ادمی خدا یجور صبر وتحمل داده اما من همیشه مشکلاتمو میگفتم و ...

بابای من  و خونوادم از نظرشون من هیچیم . باور کن هزار بار گفتم من لابد پرورشگاهیم با ورت میشه به داداشم که حقوق عالی خونه ویلایی داره دبه دبه زیتون و همه چی میدن کمکش کردن زن داداشم رو میپرستن به داداش کوچیکم خونه مجردی دادن تو بالا شهر . من احمق اون موقع رفتن مسافرت کل خونرو براشون سرامیک کردم فرش عوض کردم برا مامی فرهنگی زدم پولشو از زره زره پس اندازم دادن آخر سر از داداشم تشکر کردن داداشم فقط یک بار اومد به کارگرا سر زد و شیر آلات گرفت من تنها سرامیک خریدم بالا سر کارگرا بودم با من دعوا کردن که چرا سرامیک کردی سرمون میشه به مامانم از قبل گفتم . باورتون میشه کلی کارگر به من با ترحم نگاه کردن آخرش تشکر شد برا داداشم .زن عموم کلی دعواشون کرد ولی من بده شدم . چون من مثل خواهرم قایمکی دوس پسر بازی نکردم و یکیش لو رفت چون اون دکتری هست ولی من لیسانسم . چون داداشام نخبن من پرستارم. من دخترم . ووووو. بعضی وقتا مطمعن  میشم منو از تو جوب آوردن. 

بابای من  و خونوادم از نظرشون من هیچیم . باور کن هزار بار گفتم من لابد پرورشگاهیم با ورت میشه ب ...

یکی میگفت خودتو بهزیستی معرفی کن تا آبروشون بره بگو حامی نداری گفتم ببخشیدا ابرو خودمم میره اونموقع . الانم چند سال نمیپوشم نمیگردم تا خونه بخرم تهش شد ۴۰۰ ملیون. من الان چه غلطی کنم . به نظرتون همین پولو بدم به رهن خونه بیخیال خرید شم؟

بابای من  و خونوادم از نظرشون من هیچیم . باور کن هزار بار گفتم من لابد پرورشگاهیم با ورت میشه ب ...

با این تعریفی که شما از خانواده کر دید خدا هم صبر بده هم طاقت چی بگم من واقعا که دیگه خیلی دارن فرق میزارن واین خیلی بده وامیدوارم خیلی زود به خودشون بیان و واقعا شماهم گناه دارید دیگه 

شماهم حالا غصه نخور خدا بزرگه به خدا توکل کنید شاید با گذرزمان همه این مشکلات حل بشن وارزوی بهترین هارو براتون دارم امیدوارم که شماهم به حق خودتون برسید .

با این تعریفی که شما از خانواده کر دید خدا هم صبر بده هم طاقت چی بگم من واقعا که دیگه خیلی دارن فرق ...

به خدا پیرتر که شدن به چشماشون نگاه میکنم میگم مگه اون موقعی که من تو روستا تو یه خونه بدون پنجره با تعجب راننده تاکسی زندگی کردم رفتم اسنپ کار کردم شما حمایت کردین کوشن پسراتون . داداش کوچیکم ۶ ماه بعد بورسیه میشه میره . اتفاقا مامانم عمل کرده بود خواهرم گفت تقسیم کارو اینا کنید گفتم شرمنده من فقط کارای خودمو میکنم گفت تو مگه بچه اینا نیستی گفتم نه بچشون دو تا پسراشونن مگه اون موقعی که یخچال من خالی بود نگام کردین یا والتمس کردم خونه ارزون بود ضامن شین وام بگیرم شدین ؟ ولی یه هفته بعدش رفتید ضامن پسر عموم شدن الان هم خونه داره هم ماشین حقوقش ۴ تومن بود حقوق من ۸ تومن. حرفامو زدم مامانم معلوم بود پشیمونم از رفتارشون ولی بعد عمل تموم شد . دعوت کردم خونمو تو روستا دیدن داداشم گفت پس بده ایجا خطرناک گفتم باشه یه واحدو بدین اجاره پولشو بدین من بهترین جا خونه بگیرم رفتن بعد دو هفته داداشم گفت پری اینجا خوبه ها بمون یک سالم تمدید کن.

یکی میگفت خودتو بهزیستی معرفی کن تا آبروشون بره بگو حامی نداری گفتم ببخشیدا ابرو خودمم میره اونموقع ...

فعلا چاره چیه شما با همین پول اگه صاحب خونه نشید ولی خوب میتونید که از این وضع در بیاید امیدوارم در اینده نه چندان دور همه چی به خواست شما میشه .

با این تعریفی که شما از خانواده کر دید خدا هم صبر بده هم طاقت چی بگم من واقعا که دیگه خیلی دارن فرق ...

من دلم بارها و بارها خیلی شکسته. حرصم میگیره الان اون واحد خالی من اینجا . زمین میلیاردی اونور من اینجا. یه دوستم میگفت پری ارث که بهت میرسه گفتم اون موقع چه فایده داره وقتی نه پدری داری نه مادری حاضرم با این شرایط بمونم ولی پدر داشته باشم حتی اگه  دردی ازم دوا نکنه. اون موقع تو سن ۴۰ ۵۰ سالگی تو بهترین خونه بودن فایده ای داره یا باید پول قرص دوا بدی. جالب باز من اگه خودکشی نمیکنم فقط بازم به خاطر خونوادم و آبروی. همین

فعلا چاره چیه شما با همین پول اگه صاحب خونه نشید ولی خوب میتونید که از این وضع در بیاید امیدوارم در ...

آره درست میگی شهریور ماه میرم کل پولمو میدم رهن  خونه بهتر.  رفتم پیش روانشناس از خونوادم گفتم گفت انتظاری نداشته باش و مستقلو جدا زندگی کن اومدم روستا خونه بگیرم که این گرونی شد . الان همین روستارم نمیتونم بخرم خنده داره با ۱۲ سال سابقه وضت این باشه

شماهم حالا غصه نخور خدا بزرگه به خدا توکل کنید شاید با گذرزمان همه این مشکلات حل بشن وارزوی بهترین ه ...

ایشالا مگر اینکه یه دل دعام کنه و قبول شه مرسی ازت و از همراهیت

من دلم بارها و بارها خیلی شکسته. حرصم میگیره الان اون واحد خالی من اینجا . زمین میلیاردی اونور من ای ...

اگه از خواهر و برادراتون بخواهید تا با باباتون حرف بزنن و دلش رو نرم کنند و از شما بگن از زندگیتون و مشکلات یا مامانتون همه باهم باباتون رو راضی کنند هم خوب میشد چون آدم خواستش رو باید بگه تا انشالله بشه حتی ما تا خواستمون رو به خدا هم میگیم و باز میگیم تا سرانجام بشه شماهم از تک تک شون بخواهید کمکتون کنند شاید حرف یکیشون اثر کرد و ناامیدهم نباشید توکل کنید به خدا انشالله که درست میشه ناراحت نباشید ودل خودتون رو شاد بگیرید امید وارم درست بشه .