2777
2789

چرا خول 

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بگیر بخواب و به مغزت استراحت بده خوب میشی

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤
یه خونه نمیتونم بخرم ازخانواده ام بالا شهر بودن به خاطر رفتارای بدشون جدا شدم مستقل زندگی کنم الان ت ...

گرونی که الان مشکل همه هست و چند سالته که از خانواده جداشدی 

خدا هست و خدا هست و خدا هست .

[QUOTE=265731130]خوب چرا ؟[/QUOT از خونوادم به خاطر اخلاقای گندشون تو لالا شهر جدا شدم الان اومدم تو روستا دیگه رد دادم. امروز ماشین گرفتم راننده منو شناخت با تعجب گفت شما اینجا زندگی می‌کنید هنگ کردم چی بگم . پولامو جمع کردم الان باهاشون تو این گرونی نمیتونم خونه بخرم. موندم ۴۰۰ ملیون پولو بدم واس رهن خونه یا نه . عصبی هستم ۱۰ سال جون کندم یه خونه نمیتونم بخرم

گرونی که الان مشکل همه هست و چند سالته که از خانواده جداشدی 

الان یک سالو نیم میشه . دو سالم یه بار جدا شدم. دیدن من روستا خونه گرفتم حاضر نشدن یکی از واحداشونو بدن اجاره . 

خوب چرا ؟

فقط چون دخترم. یه بار رفتم پیش یه سر کتاب باز کن گفت تو هر کاری کنی به چشم خونوادت نمیاد واقعن هم همینه. من مقصر میدونمشون یه خونه ۴۵۰ متری دارن ۲ واحد پایینش ندادن اجاره تا منم جای دیگه خونه رهن کنم اومدن دیدن تو روستا تو بیابوووونم ولی انگار نه انگار. واااای خدا من چرا پسر نشدم آه آه اه

الان یک سالو نیم میشه . دو سالم یه بار جدا شدم. دیدن من روستا خونه گرفتم حاضر نشدن یکی از واحداشونو ...

کاش حالا که این با ایت همه مشکلات روبرو شدید بر میگشتید سمت خانواده تون من الان مجرد نیستم ولی اگه زمانی که مجرد بودم با خانواده ام مشکل داشتم درستش میکردم 

فقط چون دخترم. یه بار رفتم پیش یه سر کتاب باز کن گفت تو هر کاری کنی به چشم خونوادت نمیاد واقعن هم هم ...

با یه بزرگتر یا ریش سفید از فامیل مشورت کن ومشکلت رو بگو تا پادر میونی کنه و مشکلت رو شاید حل کرد 

کاش حالا که این با ایت همه مشکلات روبرو شدید بر میگشتید سمت خانواده تون من الان مجرد نیستم ولی اگه ز ...

نمیشه . تو جای من نیسی . بابای من از من بدش میاد  حتی به نور اتاق گیر میده تهمت میزنه . اخلاقش بده تو سن ۳۰ سالگیم منو گرفت به بار کتک . فقط چون دخترم . به داداشم یه واحد دادن اون یکی داداشمو ساپورت کردن خونه خفن ویلایی خرید اما من دخترررررم از من بدشون میاد چون تحصیلات دکتری نداررررررم چون طلاق گرفتم ای بابا. کاش صبح نشه

با یه بزرگتر یا ریش سفید از فامیل مشورت کن ومشکلت رو بگو تا پادر میونی کنه و مشکلت رو شاید حل کرد&nb ...

نشد امتحان کردم. اصلا نمیشه اصلا. میدونی من بخاطر حرف مردم ۷ سال با یه آدم مزخرف زندگی کردن و بعد قایمکی وکیل غیابی گرفتم طلاق گرفتم واس همین پرچم خونواده اومد پایین . من خواهرم برادرم همه دکتری هستن خواهرم خارج از ایران اما من چون فقط لیسانسم و طلاق گرفتم آن خونوادم. لولو آوردم پایین.