2777
2789
عنوان

ترشحات زیاد در هفته ی ۲۵ بارداری

12692 بازدید | 45 پست

سلام.خانوما من از هفته ی ۲۰ بارداری یواش یواش ترشحاتم بیشتر شده و رقیق ترم شده .همش احساس خیسی دارم.دو سه هفته پیش هم تست آمینو شور دادم منفی بود هفته ی پیشم سونو بودم آب دورش نرمال بود.کسی تجربه ای داره؟ از هفته ی ۲۰ به بعد ترشحات بیشتر و رقیق تر بشه؟ لطفا اگر کسی تجربه ای داره کمکم کنه.ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ترشحم خيلي زياده و هفته ٢٥ هستم نگراني نداره عزيزم طبيعيه ديگه  عذر ميخوام ترشحات شما بو ...

مرسی که جوابمو دادی عزیزم.نه بوی خاصی نداره که بد باشه.بوی واژنه .آخه قبلا مال من غلیظ تر بود الان رقیق تر شد همشم حس میکنم خیسم.همش احساس میکنم یه چیزی داره ازم میریزه میرم سرویس میبینم ترشح سفید کمه و رقیقه .واسه شما چطوریه؟

مرسی که جوابمو دادی عزیزم.نه بوی خاصی نداره که بد باشه.بوی واژنه .آخه قبلا مال من غلیظ تر بود الان ر ...

ماله منم همينجوريه 

يكمم بو داره 

لباس زيرتو تند تند عوض كن كه اذيت نشي 

چيزي نيست و طبيعيه فكرتو درگيرش نكن عزيزم 

انشاالله ني ني تو صحيح و سلامت بغل بگيري😍

من هفته ۳۳ هستم و امروز ترشحات داشتم یکم هم پهلوی چپم درد میکنه تو نت سرچ کردم زده نرماله باز نمی‌دو ...

بله تو هفته ی شما دیگه یواش یواش بایدم زیاد بشه.درد پهلو هم من پرسیدم میگن به خاطر جا باز کردنه و اصلا جای نگرانی نداره

سلام خوبی منم ترشحم مثل مال شماست عزیزم نگران نباش اتفاقا خیلی خوبه ترشح به من دکترم گفت عفونت داری ولی کم گفت ترشحتم کمک میکنه به از بین بردن عفونت تست امینوشورم دادی دیگه خیالت راحت باشه

ماله منم همينجوريه  يكمم بو داره  لباس زيرتو تند تند عوض كن كه اذيت نشي   چيز ...

همچنین گلم.راستی نی نی منم دختره و دقیقا هم هفته هستیم.راستی شما واسه این ترشحات پیگیری نکردی؟ سونو تست آمنیوشور؟