2777
2789
عنوان

۱۳روزه سقط داشتم که اینن مدت....

187 بازدید | 11 پست

یعنی این ۱۳روز کلا خونریزی داشتم والان چندین روزه تبدیل به لک وخون قهوه‌ای شده نمیدونم چرا؟؟؟

واینکع چندروزه درد های پریودی دارم مثل قبل از سقط یعنی موعد پریودمه؟

تا یک ماه خونریزی طبیعیه.   الانم ممکنه موعد پریودت باشه.    بیشتر از یکماه شد برو دکتر دارو بده

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم باردارم دودلم نگهدارم یانه آخه بچه سومم ناخواسته شده

بچه سوم بود ناخواسته زیر یک ماه نظرن دوقلو بود بتا بالا بود از دوستم که فامیل شون دکتره میزوپروستول ۵تا گذاشتم دردش از دوتا حاملگی دیگم که طبیعی بود هزاران برابر سختر ولی راحت شدم....فقط گوه بچه بشوریم برو بابا

تا یک ماه خونریزی طبیعیه.   الانم ممکنه موعد پریودت باشه.    بیشتر از یکماه شد برو دک ...

سقطم زیر یک ماه بود هنوز جنین ی ماهه نشده بود...

الان ۱۳روزه خونریزی دارم ولی چندروزه لکه وخون قهوه‌ای شده والان از دیروز علایم پریودی مثل قبل از سقط دارم...یعنی دارم پریود میشم پس چرا نمیشم همون خون کم وقهوای میاد؟

نمیدونم تاحالا سقط نداشتم  خودت خاستی سقط کنی ؟ سخته درد داره  میترسم از حاملگی ناخاسته

اره ناخواسته بود خودم کردم...خیلی بده دوتا طبیعی داشتم ولی سر این مردم

باذاین اخلاقت خداروشکر سقط شدن.. 

نگا عزیز دل جنین ۲۱روز بود زود فهمیدم هنوز لخته بود....تو این گروهی تو خرید لباس واسه این دوتا بچم موندم چرا یکی دیگر بدبخت کنم... این ظلم نیست وقتی ظلمه که دنیا بیاد همیشه کمبود داشته باشع....شاید خودت نداری نکشیدی واسه همین قضاوت میکنید.. قاضی خداست نه شمایی که ول تو تاپیکا میگردی

2790
2778
2791
2779
2792