2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا صبر کن شاید لانه گزینیه امید نمیدم بهت چون خودم شرایطم همینه ولی فعلا اروم باش اگر لخته دیدی ین ...

نه خودم حس میکنم حتما پریود میشم چون سر درد هم دارم همیشه شب قبلش سر درد میشم ....انشاءالله شما باردار باشی عزیزم 

من ۴ماه تو اقدامم همراه میگم باردارشدم یه دفه میبینم که پریود شدم

عزیزم انشاءالله این ماه باردار بشی بحق حضرت زهرا .....پریودت عقب جلو نمیشه تو اقدام ....درد اینا چطور نداری؟ من که از اول اقدام درد داشتم الآنم کمرم درد گرفته نسبت به قبل اقدام سه برابر شده دردام

ولی اینکه پریودم عقب و جلو نشد یعنی رحمم آماده نیست؟؟ آخه میگن اگه جلو بندازی یا عقب یعنی رحمت داره ...

نه بابا من ماه اول که اقدام کردم پریودیم مثل همیشه سرموعودش شدم وماه بعداقدام کردم وحامله شدم

عزیزم انشاءالله این ماه باردار بشی بحق حضرت زهرا .....پریودت عقب جلو نمیشه تو اقدام ....درد اینا چطو ...

فدات بشم هم چنین چرا من بخاطره تیروئیدم پریودیم عقب جلو میشه وای کمر درد که نگم برات یه مدت کمرم مثل درد پریودی یه دفه دردمیگیره

نه بابا من ماه اول که اقدام کردم پریودیم مثل همیشه سرموعودش شدم وماه بعداقدام کردم وحامله شدم

واقعا ؟ خب خداروشکر امیدوار شدم   آخه من دوتا بارداری قبلی ماه اول باردار شدم برا همین تجربه عقب جلو شدن نداشتم ....ولی اینبار نمی‌دونم چرا نگرفت ماه اول