2777
2789
عنوان

عمل لازیک چشم

156 بازدید | 24 پست

سلام دوستان

من چشمام ضعیف هست، عینک نزدم اما تصمیم دارم عمل کنم

شهرستان هستیم باید برای عمل برم اصفهان، میخواستم ببینم کسی تجربه داره در اختیارم بذاره

آیا یک روزه میتونم بیام جراحی بشم ، یا باید چند بار به کلینیک مراجعه کنم برای عمل و اینکه جای خوب اگه میشناسید معرفی کنید ممنون میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فردای عمل که حتما باید بری باز

لنر پانسمان داری چک میکنن

تا ۷ روز بعدش هم که بری لنز رو بردارن

بعد عینک نزدی که مشخص نمیشه تا یه سال باید شماره چشمت ثابت باشه تا عمل کنن

اینو از دکترت بپرس

چون ثابت نباشه ممکنه بعد عمل دوباره عینکی بشی

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

من تهران عمل کردم بله ۱روزه میشه عمل سنگینی نیست که

خدایا... مرا بی آنکه خود خواهم اسیر زندگی کردی، اگر روزی ز عرش خود به زیر آیی، لباس فقر پوشی و غرورت را برای تکه نانی به زیر پای نامردان بیاندازی و شب آهسته و خسته، تهی دست و زبان بسته به سوی خانه باز آیی، زمین و آسمان را کفر میگویی، نمیگویی؟! خداوندا.... اگر روزی بشر گردی ز حال بندگانت با خبر گردی، پشیمان میشوی از قصه خلقت، از این بودن، از این بدعت، *خداوندا تو مسئولی* خداوندا.... تو میدانی که انسان بودن و ماندن، در این دنیا چه دشوار است.خداوندا.... تو میگفتی كه نامردان بهشتت را نمیبینند, ولی من با دو چشم خویشتن دیدم كه نامردان به از مردان ز خون پاک مردانت هزاران كاخها ساختند. خداوندا... بیا بنگر بهشت کاخ نامردان را... تو خود گفتی اگر اهـرمن شهوت بر انسان حکم فرماید تو او را با صلیب عصیانت مصلوب خواهی کرد.

کلا ده دیقه هم نمیشه ولی بعدش باید جاهای تاریک باشی حتی تو خونه هم عینک افتابی بزنی. من نکردم این کا ...

لازک کردی و عینک نزدی تو نور چراغها ؟ یک هفته عینک ضروریه حتما تو خونه

خدایا... مرا بی آنکه خود خواهم اسیر زندگی کردی، اگر روزی ز عرش خود به زیر آیی، لباس فقر پوشی و غرورت را برای تکه نانی به زیر پای نامردان بیاندازی و شب آهسته و خسته، تهی دست و زبان بسته به سوی خانه باز آیی، زمین و آسمان را کفر میگویی، نمیگویی؟! خداوندا.... اگر روزی بشر گردی ز حال بندگانت با خبر گردی، پشیمان میشوی از قصه خلقت، از این بودن، از این بدعت، *خداوندا تو مسئولی* خداوندا.... تو میدانی که انسان بودن و ماندن، در این دنیا چه دشوار است.خداوندا.... تو میگفتی كه نامردان بهشتت را نمیبینند, ولی من با دو چشم خویشتن دیدم كه نامردان به از مردان ز خون پاک مردانت هزاران كاخها ساختند. خداوندا... بیا بنگر بهشت کاخ نامردان را... تو خود گفتی اگر اهـرمن شهوت بر انسان حکم فرماید تو او را با صلیب عصیانت مصلوب خواهی کرد.

منم میترسم راستش اما از عینک هم بدم میاد پس مجبورم که انجام بدم

دقیقا منم از سردرد دیوونه دیگه دارم میشم ازبس فشار رو چشمامه🥲ولی من مامانم لیزیک کرده استیگماته چند سال پیش باز برگشته ضعیفیش

فردای عمل که حتما باید بری باز لنر پانسمان داری چک میکنن تا ۷ روز بعدش هم که بری لنز رو بردارن بعد ع ...

واقعا

آخه رفتم چشم پزشکی بهم گفت شما کیس مناسبی برای عمل هستی

فردای عمل که حتما باید بری باز لنر پانسمان داری چک میکنن تا ۷ روز بعدش هم که بری لنز رو بردارن بعد ع ...

بعد یه سوال

چطوری شماره چشم ثابت باشه من هر بار بیشتر ضعیف میشه چشمام

ای وای خیلی بده چشم ضعیف

وحشتناکه

من بچه بودم عاشق این بودم چشمام ضعیف بشه ولی الان پشیمونم😅من بیشتر واسه اینه که ارثی بود و همش سرم پایین بود مطالعه غیر درسیمم بالا بود