2777
2789
عنوان

سرفه وابریرش کودک چهارساله

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 24 پست
من دیروز دوباره دخترم رو بردم دکتر،آنتی بیوتیک قبلا ده روز براش نوشته بود،فقط شربت سیتریزین براش نوش ...

دقیقا  ستریزنم الان بهش دادم ازقبل داشت ک بردمش دکتر انشالله زودخوب شه التماس دعا

عزیزم برای تبریزش فقط اسپری دکوسالین

برای سرفه هم فقط و فقط نشاسته رو با آب سرد حل کنید یا همینطوری بخوره اگر میخوره اگر هم نمیخوره مثل فرنی بهش بدید 

من بچه هام دو سال و پنج ساله هستند دو ماهی هست که شروع کردم به دادن هر شب یک قطره شربت ویتامین د و یک قاشق چایخوری شربت زینک خدا رو شکر مریض نمیشن اگر هم بشن خیلی خفیف و یک روزه خوب میشن شما هم امتحان کنید بهتر هست که پیشگیری کنیم با مقاوم کردن بدنشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم برای تبریزش فقط اسپری دکوسالین برای سرفه هم فقط و فقط نشاسته رو با آب سرد حل کنید یا همینطوری ...

آخه بدون آزمایش میگن ویتامین ندین آزمایش کامل شو نشون دکتر دادم گفت فقط جمعه ها فموگلبین  هست که مال آهنه اونو بهش بده برا همه بچه ها خوبه فقط یه روز درهفته  قبلنا ایمونس میدادم بهش بعد گفتن بدون تجویز نباید تقویتی بدید بچه 

آخه بدون آزمایش میگن ویتامین ندین آزمایش کامل شو نشون دکتر دادم گفت فقط جمعه ها فموگلبین  هست ک ...

عزیزم این تجویز دکترشون هست  و بسیار دکتر حاذقی هستن من که راضی هستم دخترم رو یک قطره و پسرم روزی دو قطره ویتامین دی میدم 

عزیزم این تجویز دکترشون هست  و بسیار دکتر حاذقی هستن من که راضی هستم دخترم رو یک قطره و پس ...

عزیزم قطره ویتامین دی از داروخانه بخرم اسمش همینه بعد بگم برای بچه بالا ۴سال درسته؟