سلام بچه ها من بچم ا مهرتا الان خیلی بردممتخصص کودکان ی چندروز خوب شده دوباره مریض شده ترا خداچکارکمم الان سرفه وابریزش داره هرنوع دارویی هم دکترا دادن بهش داد فقط هم متخصص بردمش
منم بچه ام همینه شبی هم دکتر بودم شما که مدرسه ای نبست بچه تون
دخترم الان اروم شده این هم چون گفت تاسه نوبت هر یک ساعت اسپری سالبوتامول و یه قرص هم داد.اسمش یادم نیست انقدر ترسیده بودم گفتم شبی میخوابوندش بیمارستان
هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر
من دیروز دوباره دخترم رو بردم دکتر،آنتی بیوتیک قبلا ده روز براش نوشته بود،فقط شربت سیتریزین براش نوشت و گفت حالت حساسیت داره،آبریزش و سرفه رو قطع میکنه،از دیروز بهتره،دکتر گفت متاسفانه همه اینطوری شدن دوران مریضیش طولانیه،
عزیزم اهواز هستید ؟دکتر معصومه حسینی متخصص آلرژی ببر اگه تب نداره و مدتهاست سرفه و آبریزش داره حتما ...
بله الرژی اسپری هم استفاده میکنه متخصص کودکان داد بهش گفت هروقت سرفه کرد مجوز داری دوپاف بلافاصله بزنی براش اما آبریزش چیه بخدا کتوتیفن پلارژکیدز آموکسی کلاو دیفن هیدامین زانتدین همه رو ازمهر ماه که میبردم دکتر بهم دادن خو ب میشد دوباره ....تروخدا دعا کنید برامزود زود خوب شه