2777
2789
عنوان

میشه ارومم کنید؟؟؟

119 بازدید | 12 پست

هشت ساله ازدواج کردم

رشته خوبی تو دانشگاه قبول شدم بخاطر شرایط نشد برم

ازاول باسختی شروع کردم زندگیمو وهرررروز جنگیدم برای زندگیم

روزای سختی گذروندم

این وسط برای خانواده شوهرم کم نزاشتم و ازخودم زدم ولی ب اونا رسیدم،،،

برای مادرش عین دختر و براخواهراش عین خواهر

جاریم ولی باهمه بد بود

دائم درحال اذیت کردن و قهرکردن ودعوا راه انداختن

خیلی کارا باهممون کرد و من دیگه باهاش کلا قطع کردم چندساله

خواهرشوهرامم سالی یه باربزورمیرن میان...

اینارو گفتم ک بدونید رابطه رو

مادرشوهرم فوت شد و باز هرکاری کردم ک خواهرشوهرام تنها نباشن و توهرمناسبتی هدیه و دعوت به راه بود

حتی سعی کردم بعد نبود مادرشوهرم جاریمم بیاریم بین خودمون ک ازهم جدانباشیم ولی باز دعوا راه انداخت و خودشو جداکرد،،

خواهرشوهرمجردمم چون دیگه پدرومادرش نبودن یه مدت پیش ما موند ولی بعد چندوقت رفت پیش مادربزرگش

حالا با همه اینا خواهرشوهرارو برایلدا دعوت گرفتم گفتم دورهم باشیم بحث خواستگاری نامزدیش پیش اومد گفت بایکی حرف زدن و انگار همه خبرداشتن جز ما

گفت میخوام اخرماه بگم بیان و مراسمم خونه جاری بزرگمه

و گفتم من نمیتونم اونجابیام کم بی حرمتی نشده بهم و بنداز خونه مادربزرگت

گفت نمیشه و اصن تو نیا برا عروسی بیا

راستش توقع اینهمه رک وبودن و یهو حذف کردن خودمو نداشتم و هیچی نگفتم

چندروزه کلا بهم ریختم

این بود جواب محبتا؟؟؟

۸سال احترام؟

میشه بگین چکارکنم اروم بشم؟؟

چن روزه هزارررفکراومد توسرم ـ

دنبال مشاورم حتی

بدون یه ذره تلاش برا راضی کردنم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دورت بگردم اشکال نداره بیخیالش 

بهتره تو 

الان بهت میگفتن همه کاراش میوفتاد گردن تو 

حالا ک نگفتن خیلی شاد و خوشحال مثل مهمون برو لذتتو ببر

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
همه اینارو تکرار کردم باخودم ولی اروم نشدم چررررا

میدونم عشق دلم

ببین تو تموم کارات رو مثل یه فرکانس عالی تو زندگی خودت میبینی مطمعن باش خیر کارات برمیگرده به خودت

الانم فقط خدا رو شکر کن

قراره از این ب بعد راحت بشی 

بسه دیگه

حالا ازدواج این اول کارات بود و دردسرات

راحت شدی والا

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
میدونم عشق دلم ببین تو تموم کارات رو مثل یه فرکانس عالی تو زندگی خودت میبینی مطمعن باش خیر کا ...

میدونی الان مراسم خونه اون باشه و من نباشم هزارتا حرف پشتم درمیاد

بعدمیدونم خوشیاش برا اوناس فردا توقع خرید جهزاو ازمن دارن

ایناس حرصمو درمیاره

میدونم خواستم بی تفاوت نباشمـ خواستم تنها نباشن،،،

نمیتونی بیشتر از لیاقت افراد بهشون بها بدی گلم

میدونی الان مراسم خونه اون باشه و من نباشم هزارتا حرف پشتم درمیاد بعدمیدونم خوشیاش برا اوناس فردا ت ...

نه دیگه اینجوری نمیشه ک

الان باید سیاست داشته باشی

با همسرت قشنگ صحبت کن 

براش درست واضح توضیح بده

بعدشم به خواهر شوهرت همون جوری رک و راست مثل خودشون بگو

بگو عزیزم حالا ک من انقد بود و نبودم برات مهم نیس و من یه فامیل درجه سه هستم برات

دعای خیر من دنبال خودت و زندگیت ولی توقع بیشتر از یه مهمون رو از ما نداشته باش🌷🌷

ممنون  همینو میگم حتما

فداتم

اصلنم دعوا اینا نکن 

بزار ریز و راحت قیچی بشن بره دنبال کارش