2777
2789
که اینطور... حرف زدن باهاتون لذت بخشه~

لطف داری عزیزم

شما هم از سنت پخته‌تر و متفکرتر حرف میزنی

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
بیشتر ببینید
منم بین خواهرام فقط خودمم که تا این حد محافظه‌کار و محتاطم و به عاقبت هر چیز انقدر فکر میکنم که از ا ...

حالا بهتر درک کردم...

این بده...

ولی فکر کنم با تمرین ذهنی اوکی میشه...نه؟

اره ثابت شده این مورد ذاتیه چون تایپ شخصیتی از بچگی تشکیل میشه و این از خصوصیات بارز istj هاست‌...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته مسئله من فقط محافظه‌کاری و احتیاط نبوده

سندروم پرفکشنیسم و وسواس فکری باعث میشه ترس از خطا کردن داشته باشی و به خودت اجازه اشتباه کردن ندی

با هر خطا فکر کنی که دیگه به درد نمیخوری

همه‌چیز رو کامل بخوای

و این نهایتا تو رو به انفعال و خستگی می‌کشونه

حالا واردشون نمیشم چون خارج از بحث تاپیکه :))

تا همین‌جا هم روده‌درازی ما را ببخشایید

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
بیشتر ببینید
حالا بهتر درک کردم... این بده... ولی فکر کنم با تمرین ذهنی اوکی میشه...نه؟ اره ثابت شده این مورد ...

اوکی نمیشه، در بهترین حالت فقط کنترل میشه.

اصلا توی مسائل مربوط به روان ما اغلب درمان نداریم، کنترل داریم...

حتی افسردگی، وسواس و سایر مشکلات روحی هیچ موقع کامل درمان نمیشن و از بین نمیرن و در بهترین حالت فقط فرد یاد می‌گیره که اونا رو بشناسه و بدونه چطور باهاشون مواجه بشه و کنترلشون کنه.

بیشتر ببینید
البته مسئله من فقط محافظه‌کاری و احتیاط نبوده سندروم پرفکشنیسم و وسواس فکری باعث میشه ترس از خطا کر ...

اوه..که اینطور..

نه اتفاقا.روانشناسی مبحث موردعلاقمه...دوست دارم راجبش حرف بزنم یا بشنوم.

زاویه دید جالبیه. ازین دید نگاه نکرده بودم

توی مطالعه و صحبت با درمانگر به این دیدگاه رسیدم

اولش برام ناامیدکننده بود چون فرد کمالگرا دلش میخواد همه‌چیز تکمیل باشه!

با خودت میگی: کنترل چیه؟ باید درمان بشه! اصن من این زندگی رو نمیخوام...

اما تهش واقعیت مثل پتک میخوره توی صورتت

پذیرفتم که درمانی در کار نیست و نجات در شناخت خود و آگاهی به زوایای روشن و تاریک وجوده

نجات در پذیرشه

و آدمی با ذهن وسواسی، پذیرش و انعطافش چقدر پایینه...

بیشتر ببینید
توی مطالعه و صحبت با درمانگر به این دیدگاه رسیدم اولش برام ناامیدکننده بود چون فرد کمالگرا دلش میخو ...

متوجهم...

همچی با شناخت بیشتر وبیشتر خودت درست میشه...درست هم نشد.قطعا بهتر میشه

میدونی این احتیاط کجاها خوبه؟

مثلا من دوازده ساله افسردگی جدی دارم و بارها فکر خودکشی به سرم زده

اما نتونستم

هی به همه‌چیز فکر کردم و نتونستم

این بخش خوبشه :))

بیشتر ببینید
متوجهم... همچی با شناخت بیشتر وبیشتر خودت درست میشه...درست هم نشد.قطعا بهتر میشه

دقیقا

و عجیب این‌که یکی از اساتید خودشناسی می‌گفت که خودشناسی پیش از سی سالگی معمولا شدنی نیست چون فرد به ثبات و قرار نرسیده هنوز!

نمی‌دونم حرفش تا چه حد درسته اما قطعا در مورد همه صدق نمی‌کنه

بیشتر ببینید
پس...خوشحالم که محتاط بودی و ترسیدی.

کلا احتیاط و خطر کردن عین چاقو هستن

میتونن مفید یا مضر باشن

مطلق خوب یا بد نیستن

بیشتر ببینید
دقیقا و عجیب این‌که یکی از اساتید خودشناسی می‌گفت که خودشناسی پیش از سی سالگی معمولا شدنی نیست چون ...

من این حرفشو قبول ندارم...

به نظرم بستگی به هوش و میزان متفکر بودن و کنجکاوی فرد داره.

کلا احتیاط و خطر کردن عین چاقو هستن میتونن مفید یا مضر باشن مطلق خوب یا بد نیستن

دقیقا همینطوره.

مثل شمشیر دولبه...خطرناکه ولی بلد باشی چجوری ازش استفاده کنی به شدت مفیده