2777
2789
عنوان

تفاوت فرهنگی و فکری با همسرم(ازدواج عاشقانه)

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 77 پست
ببین باید سیاست بلد باشی و ازدواج کردن الکی نیست به سن هم نیست خیلی زیاد باید طاقت داشته باشی صبر دا ...

متاسفانه همه ی اینارو میدونه خودش

از اوناس که قهر میکنه با اینکه من باید قهر میکردم.

دستکاری روانی میکنه. خودش عصبانی و ناراحات میکنه بعد منو گناهکار جلوه میده.

زندگی بعد از طلاق رو ندیدی که بفهمی کاش قدر زندگیت بیشتر می فهمیدی

میدونم نمیخوام طلاق بگیرم به هیچ عنوان.

فکر میکردم این نخواستنم اشتباهه. اخه کاش حرمت ها حفظ میشدند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوزاد دیر نشده حرمت ها حفظ میسن اگر خودتون بخاین

شما تا چه حد شکستن حرمت هارو میگین که بعد این اگه بخواییم حفظ میشن

میخوام بدونم تا کجا پیش بره امیدی هست به درست شدن

اخه اصلا حرف من خوش بودن نیستش. خیلی وقتا باهم خوش بودیم. ولی رفته رفته کمتر شد الانم همون عشق هستش ...

حتی اگه نمیدونستی هم اون چون الان شوهرته باید بسازی باهاش بلاخره تو یه کشتی هستین هردوتون و هرکدومتون ضرر کنه اشتباه کنه تو کشتی زندگیتون باهم غرق میشین به این فکر کن که وقتی کوتاه بیای جوابشو ندی آروم شد وپاداشت چیه بعدش ؟ اونا مردن غرور دارن اما تو خانومیتو ثابت میکنی و بیشتر عزیز میشی و باهات خوب میشه شرمنده میشه

میدونم نمیخوام طلاق بگیرم به هیچ عنوان.فکر میکردم این نخواستنم اشتباهه. اخه کاش حرمت ها حفظ میشدند

ای بابا تو چند سالته ؟ پدر مادرت تابحال دعوا نداشتن باهم ؟

تو همه زندگی ها حداقل دو بار پیش اومده سختش نگیر نمیخوام بگم خوبه دعوا با خدای نکرده عادی سازیش کنم اما اصلا مهم نباشه برات گذشته اصل کارت از این به بعدته

حتی اگه نمیدونستی هم اون چون الان شوهرته باید بسازی باهاش بلاخره تو یه کشتی هستین هردوتون و هرکدومتو ...

وقتی جوابشو ندادم بعدا خوب شده واقعا ولی خب خیلی سنگین میاد این کارا بنظرم. منی که هر کاری بخاطرش کردم چرا نباید یکم از غرورش نزنه اجازه بده من خانومی کنم ناز کنم بابا من قهر کنم یکبار ناز بکشه. باور کن بعضی وقتا با سیلی صورتمو سرخ کردم. ولی همیشه نه. خیلی خسته م خیلی

دانشگاهم، پایان نامه ام. کارم همه ش رو هواست حیفه قدر دونستن خیلی مهمه

شما تا چه حد شکستن حرمت هارو میگین که بعد این اگه بخواییم حفظ میشنمیخوام بدونم تا کجا پیش بره امیدی ...

بیشتر از طلاق هست؟؟ من دیدم که تا پای طلاق رفتن و پشیمون شدن برگشتن ..از نو ساختن..

شوهرت اعتیاد نداره؟ کار میکنه؟ اصلا چندسالتونه؟

شما تا چه حد شکستن حرمت هارو میگین که بعد این اگه بخواییم حفظ میشنمیخوام بدونم تا کجا پیش بره امیدی ...

ببین خدایی همه هم حرمت همدیگرو خراب میکنن تا حد مرگ باز بر میگردن 😐😂فکر. میکنی ماهم دعوا نداشتیم

داشتیم ولی یکیمون سکوت میکردیم

کش نمیدادیم جم میکردیم کسی نشنوه

بیشتر از طلاق هست؟؟ من دیدم که تا پای طلاق رفتن و پشیمون شدن برگشتن ..از نو ساختن..شوهرت اعتیاد ندار ...

ولا ربطی به اعتیاد نداره

بعضیا شوهرشون پاکن اعتیاد ندارن سیگار و اهل چیزی نیستن دعوا یا بحثی میکنن

هرکسی یه مشکلاتی داره خدایی

ای بابا تو چند سالته ؟ پدر مادرت تابحال دعوا نداشتن باهم ؟ تو همه زندگی ها حداقل دو بار پیش اومده ...

اخه مگه فقط منم که باید رعایت کنم. بدبینه بد دله به همه شکداره. هیچ کس تو همسایه ها نباید مارو بشناسه هیچ حرفی نباید به کسی بزنم. خانوادم یه چیزی میگن اونو بولد میکنه یه ایرادی میگیره سریع باید جواب بده منت میذاره ایراد میگیره هر چی میخره باید هزار بار قدردانش باشم

درک کنین واقعا چی میگم.

میدونم نمیخوام طلاق بگیرم به هیچ عنوان.فکر میکردم این نخواستنم اشتباهه. اخه کاش حرمت ها حفظ میشدند

اتفاقا شما که ادعای عاشقیت میشه باید می فهمیدی که عشق زمانی رنگ و لعاب میگیره و جا میفته که همه ی روزای سخت غمگین ناراحت و همه روی همدیگه رو می بینید و حتی میتونید همه کار بکنید حتی جدا شید یا لطمه بزنید اما نکنید !! بمونید!!

بیشتر از طلاق هست؟؟ من دیدم که تا پای طلاق رفتن و پشیمون شدن برگشتن ..از نو ساختن.. شوهرت اعتیاد ند ...

نه اصلا اعتیاد نداره سر کارش خیلی هم جدیه. سنمون کم نیست بالای ۲۶