2777
2789
موافقم=))) بعضی چیزا واقعا مسخرست.واقعا مسخره. فلانی میاد میگه "بیاین دور هم صلوات بفرستیم" چه فا ...

مورد اول می‌خواد ثواب اندوزی کنه و باعث و بان*ی کار خیر باشه مورد دوم هم منتالش کف جوب😂

iridescent 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبر کن لینک یک تاپیک رو برات بفرستم، اکثر کامنت‌هایی که برای دختره گذاشتن ته کم شعوری بود

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10043486/امروز-مدرسه-رو-پیچوندم-رفتم-خط-ابرو-انداختم-مامانم-دید-از-صبح-قهر-کرده-حرف-نمیزن

iridescent 
اره...وقتی متوجه شدم istj عه تایپ شخصیتت تونستم بهتر متوجه بشم. برعکس...من به شدت بی پروا و نترسم.ط ...

آره کلا میانه بودن خوبه.

نه زیادی محافظه‌کار بودن نرماله چون کلی حسرت توی دلت میذاره، نه زیادی بی‌پروا بودن که کلی پشیمونی برات به بار میاره... هر کدوم از دو سر طیف که باشی، در کنار محاسنش، معایب بزرگی هم داره. برا همین میگم میانه بودن بهترینه. اما خب این چیزا بیشتر ذاتیه به نظرم، اینو من با ٣٣ سال سن دارم میگم.

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
بیشتر ببینید
آره کلا میانه بودن خوبه. نه زیادی محافظه‌کار بودن نرماله چون کلی حسرت توی دلت میذاره، نه زیادی بی‌پ ...

اره....درست میگی اما خب...

من شخصیتم با کل اعضای خونوادم متفاوته و فقط یه ذره شبیه عمو و داییمم...

ریسک پذیر بودنم تا حالا بهم آسیب نزده چدن منطقی تصمیم میگیرم در عین حال-

سپاس=)

اره....درست میگی اما خب... من شخصیتم با کل اعضای خونوادم متفاوته و فقط یه ذره شبیه عمو و داییمم... ...

نههه منظورم به شما نبود، کلی گفتم اینو.

البته محافظه‌کار بودن منم تا حدود بیست سالگی به من آسیب نزده بود، خیلی از این آسیب‌ها مال سن بالاتر و دوران بزرگسالی و استقلاله.

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
بیشتر ببینید
اره....درست میگی اما خب... من شخصیتم با کل اعضای خونوادم متفاوته و فقط یه ذره شبیه عمو و داییمم... ...

منم بین خواهرام فقط خودمم که تا این حد محافظه‌کار و محتاطم و به عاقبت هر چیز انقدر فکر میکنم که از انجامش می‌ترسم :))

از بچگی این‌طور بودم و برای همین میگم ذاتیه

البته که آگاهانه یه جاهایی سعی میکنم زیر پاش بذارم و ریسک کنم اما سطح اضطرابم واقعا بالا میره و مثل بقیه نمی‌تونم از خطر کردنم لذت ببرم

شاید برای همینم یه وقتایی از اونا که میتونن ریسک کنن بدون اضطراب و لذت ببرن از شرایط، بدم میاد؛ چون درکشون نمیکنم، چون چرا اونا میتونن آرامش داشته باشن و من نه؟ چون یه جاهایی سعی کردم حداقل نصف اونا خطر کنم و نشد...

بیشتر ببینید