2777
2789
اون Q رو نمی‌دونم چیه چون قبلا نبود و بعدها اضافه شده. در مورد ترنس‌ها (T) که خب مشخصه، شرایط سخ ...

Q بخاطر کلمه Queer هست که سرچ بزنین توضیحات دقیق میاد...

من از وقتی که بچه بودم هیچ علایق دخترونه ای نداشتم...از کارتونای دیزنی و باربی و...متنفر و عاشق فوتبالیستا و لاکپشتای نینجا بودم..اسباب بازیای مورد علاقمم تفنگ و ماشین بوده و کمدم پر اسباب بازیای پسرونه مثل ربات و ....و من عموم رو گذاشته بودم الگوی خودم چون خیلی به نظرم آدم خفن و باحالی بود...لج کرده بودم که باید برام ژل مو بخرین تا موهامو با ژل بدم بالا و مثل عمو شم!"چیزی که جالبه اینه که الانم تایپ شخصیتیم مشابه عمومه..اون estp عه و من entp...از لباسهای دخترونه هم تنفر داشتم و مثل پسرا تو سن شش سالگی کت های اسپرت و شلوارای ۶ جیب ک اونموقه مد بود میپوشیدم....

و این چیزیه که از بچگی باهام بوده...شخصیتم سلطه گر و رهبره و ذره ای دخترونه نیست. خیلی وقتا تو چت با پسرا اشتباه گرفته میشم...

من نمیخوام مثل یه زن تو زندگی به یه مرد تکیه کنم...میخوام برای به زن دیگه مشابه یه مرد باشم...و این برای خیلیا قابل درکه...چون همونطور ک گفتین ناشناختس.و همینطور بعضیا با هوسبازی و...رسما اسم گرایشات ما رو به گند کشیدن.

Q بخاطر کلمه Queer هست که سرچ بزنین توضیحات دقیق میاد... من از وقتی که بچه بودم هیچ علایق دخترونه ا ...

کاملا درسته.

احیانا ترنس نیستی شما؟ چون همیشه انگار خودتو یه مرد می‌دیدی.

من خودم هم علایق دخترونه داشتم هم پسرونه.

هم عروسک داشتم هم ماشین و تفنگ (البته که عروسک بیشتر دوست داشتم).

هم کارتونای دخترونه رو دوست داشتم هم فوتبالیست‌ها.

آرایش رو زیاد دوست نداشتم اما عاشق لباسای دخترونه و پرنسسی بودم همیشه.

منم روحیه رهبری دارم اما در عین حال زنانه هم هستم.

بعضیا میگن نمونه واقعی یک زنی و پر از لطافتی و بعضیا برعکس میگن که عین مردهایی! 😅 انگار بستگی داره که کدوم بُعد شخصیتم رو ببینن.

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا درسته. احیانا ترنس نیستی شما؟ چون همیشه انگار خودتو یه مرد می‌دیدی. من خودم هم علایق دخترونه ...

اتفاقا ذهنم یه مدت خیلی درگیر شده بود و با تراپیست هم حرف زدم و متوجه شدم واقعا ادمی نیستم ک اون همه سختی عمل و ...رو تحمل کنم‌...همین الانشم به راحتی با یه پسر اشتباه گرفته میشم اگه خط چشم نکشم-

این موضوعی بود ک پارسال خیلی ذهنمو درگیر کرده بود اما الان نه...گزاشتمش کنار چون ادمی نیستم ک اونقدر سختی رو تحمل کنم و اسم نان باینر رو گزاشتم رو خودم.چون از جنسیتم متنفر نیستم مثل ترنسا و اینطوریم ک میگم"هی....باید باهاش کنار بیام.چون چیزیه ک هست تغییر دادنشم پر زحمته اخرشم هیچی عادی نیست"...و دوست دخترمم تو این راه خیلی کمکم کرد و الان دیگه این موضوع اونقدام رو مخم نیست.

من تنها چیزی رو که از دختر بودن دارم یه خط چشمه که باز بخوایم برگردیم ب موضوعش از نظر من میکاپ جنسیت نداره.

تایپ شخصیتی mbti ت چیه؟estj?

من و ظرافت دخترونه؟...اصلا کنار هم جا نمیگیریم.

تیکه کلامام،سبک رفتار کردنم،نوعی که میدونم چه شکلی حرف بزنم تا بیشترین تاثیر رو روی یه دختر بزاره و به عبارتی مخشو بزنم،بی پروا و گستاخ بودنم،غیرت و حس مالکیتم رو آدمای اطرافم،مجادله گر بودنم و دعوا کردنام.... کلا مثل پسراست..

اتفاقا ذهنم یه مدت خیلی درگیر شده بود و با تراپیست هم حرف زدم و متوجه شدم واقعا ادمی نیستم ک اون همه ...

تایپ شخصیتی‌م یادمه بازجو بود 😂 حروفش رو یادم نیست

البته تایپ شخصیتی در گذر زمان هم میتونه تغییر کنه و شاید الآن تا حدی تغییر کرده باشه

حالا من برعکس شما کلا آرایش رو چیز بیخودی میدونم که متعلق به هیچ جنسی نیست 😂 انسان خودش زیباست و از رنگ و اضافات خوشم نمیاد

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
بیشتر ببینید

منم اون حس غیرت و مالکیت رو از بچگیم داشتم و همیشه مدافع و حامی کسانی بودم که به نوعی در حقشون ظلم شده بود. اما بی‌پروا نیستم اصلا. حتی آدمای بی‌پروا منو می‌ترسونن. ادب و متانت جایگاه ویژه‌ای برام داره و آدمای بددهن (چه زن و چه مرد) برام به شدت دافعه دارن. محافظه‌کار و عاقبت‌اندیشم و این باعث میشه یه جاهایی نتونم ریسک کنم.

اینم بگم که انسان کلا ترکیبی از ویژگی‌های زنونه و مردونه است و فقط کافیه که به تعادلشون برسونه.

بیشتر ببینید
تایپ شخصیتی‌م یادمه بازجو بود 😂 حروفش رو یادم نیست البته تایپ شخصیتی در گذر زمان هم میتونه تغییر ک ...

بازجو یا همون بازپرس میشه  istj...تقریبا درست حدس زدم.

شاید😂

منم اون حس غیرت و مالکیت رو از بچگیم داشتم و همیشه مدافع و حامی کسانی بودم که به نوعی در حقشون ظلم ش ...

اره...وقتی متوجه شدم istj عه تایپ شخصیتت تونستم بهتر متوجه بشم.

برعکس...من به شدت بی پروا و نترسم.طوری که به بین خونواده و دوستام به کله خر معروفم😂...و ریسک پذیرم به شدت...

من بددهن نیستم اما بین مکالمات روزمرم از فحشای نرمالی مثل فاک استفاده میکنم و حتی اگه درگیری لفظی هم پیش بیاد میتونم بدون فحش طرفو بشورم بزارم رو بند تا خشک شه و ساکت شه.

سرچ کن فکتای entp...هرچیزی اورد خود منم-

به نظرم زیادی محافظه کار بودن خوب نیست و میتونه آسیب زننده باشه...

و جمله اخرت...درسته..کاملا درسته.

تو بعضیا بخش مردونه غالبه تو بعضیا زنونه

آره...به وضوح دیدم اینو. ولی زدم تاپیکشو...تا حداقل یکم بدونن چی به چیه و توضیح بدمش:) یه تلاش کوچ ...

تحسینت می‌کنم اما این جا طرز فکر همه رو نمی‌تونی نسبت اقلیت های جن*سی مثبت کنی چون همون طور که گفتم مغز یک عده سالهاست اکسید شده و دیگه توانایی فکر کردن نداره و سعی دارن عقایدشون رو تو حلق دیگران فرو کنن سو برای این دسته افراد فقط ایگنور جوابه 

iridescent 
تحسینت می‌کنم اما این جا طرز فکر همه رو نمی‌تونی نسبت اقلیت های جن*سی مثبت کنی چون همون طو ...

:)..

اینم حرفیه و خب ..درست میگی.

جزو اولین تاپیکایی بود که زدم تا علاوه بر اشنایی بسنجم اینجا چقد سمه...و خب..سم بودن یه سریا رو قشنگ دیدم و جدا برام خنده دار بود.

اما یه دسته هم بودن که جدا خوب بودن که درصد ناچیزی رو تشکیل میدادن-

:).. اینم حرفیه و خب ..درست میگی. جزو اولین تاپیکایی بود که زدم تا علاوه بر اشنایی بسنجم اینجا چقد ...

به نظر من ۹۹٪ کاربرای این سایت تاکسیک و ابله ‌ان

من هم این جا عضو شدم سوالم رو بپرسم که مشاور های سایت راهکار بدن اما …

خب راستش بهم گفته بودن تو این سایت مشکلت رو مطرح کنی یک سری مشاور میان جواب میدن اما حقیقت نداشت:)) 

iridescent 
به نظر من ۹۹٪ کاربرای این سایت تاکسیک و ابله ‌ان من هم این جا عضو شدم سوالم رو بپرسم که مشاور ...

بالای ۹۰ درصدشون قطعا هستن.

نه نه...مشاور نیستن...یه سری خانوم خونه دار عشق شوهر با یه سری دختر مجرد دنبال شوهر جمع شدن دور هم و اکثر موضوعات هول محور شوهر،فامیلای شوهر،دعا و نماز و...عه.=).

من عضو شدم تا در مورد مهاجرت بیشتر بدونم اما کسی اطلاعات چندانی نداشت.

اما این جا برای ترول کردن خیلی مناسبه:)) چند بار مودم پایین بود رفتم تو تاپیک ها استارتر ترول می‌کر ...

موافقم=)))

بعضی چیزا واقعا مسخرست.واقعا مسخره.

فلانی میاد میگه "بیاین دور هم صلوات بفرستیم"

چه فایده ای داره؟!

اینو بزاریم کنار اصن...بگیم من بی دینم اینطوریم و نظ شخصیمه.

ولی این دختر ۱۶ ساله ای ک میاد تاپیک میزنه"چیکار کنم نامزدم بگه دوسم داره؟" رو کجای دلم بزارم؟

محض رضای شیطان....۱۶ سال سن؟نامزد؟!

هم خندم میگیره..هم تاسف میخورم.

بالای ۹۰ درصدشون قطعا هستن. نه نه...مشاور نیستن...یه سری خانوم خونه دار عشق شوهر با یه سری دختر مجر ...

پرتاب شدم دقیقا همین‌طوره 

فکر نمی‌کنم این جا اطلاعات زیادی راجع به مهاجرت داشته باشن

iridescent 
پرتاب شدم دقیقا همین‌طوره  فکر نمی‌کنم این جا اطلاعات زیادی راجع به مهاجرت داشته باشن

اون اوایل این فکرو میکردم که دارن...و یه جمعیه که همه یه سری اطلاعات دارن راجب یه موضوعی نظر بدن.

ولی بیشتر شبیه جمع خانومای سبزی پاک کنه-

تموم میم های راجع به اینجا درست بودن=))))