2777
2789

سلام دوستان شبتون بخیر من به احتمال زیاد کیست تخمدان دارم و علاوه بر این عفونتم دارم و چون از تست پاپ اسمیر میترسم نمیدونم چه نوع عفونتیه سوالم اینه اگر کیست درمان بشه به درمان عفونت هم‌کمک میکنه یا ربطی بهمدیگه ندارن؟

خیر

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»

من تازه پاپ دادم به زور دکتر گرفت 

کیست هم دارم که ال دی میخورم

عفونت ادرار هم دارم سیپروفلکساسین میخورم

تکمیلم

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تازه پاپ دادم به زور دکتر گرفت  کیست هم دارم که ال دی میخورم عفونت ادرار هم دارم سیپروفلکس ...

میشه بگی تست پاپ دقیقا چجوربه؟درد داره؟وسیله ای که باهاش تست میگیرن چه اندازست؟

میشه بگی تست پاپ دقیقا چجوربه؟درد داره؟وسیله ای که باهاش تست میگیرن چه اندازست؟

درد داره بله

چون با یه تیغ ریز یه تکه از داخل مجرا رو میکنه 😖😖😖خیلی سریع انجام میشه

من که بعدشم خفیف مثل پریود درد داشتم

یه فرچه که سرش تیغ کوچولویی داره

مثل حالت معاینه داخلی 

جوابشم ۷ روز طول کشید بیاد

من تو سونو گفت کیست معمولی ۵ سانت دارم

من خیلی میترسم  راه دیگه ای نداره ؟

نه حداقل هر دو سال باید یکبار بدی

معاینه میگن نشون نمیده

پاپ اسمیر و سونوگرافی واجبه