2777
2789
عنوان

خیلی غذا میخورم😭😭😭

8681 بازدید | 139 پست

همین الان دوتا بشقاب ماکارونی چرب چیلی خوردم با یکم سیب پرتقال و یه دونه بلال زیاده بنظرتون؟الان نصف شب باز گرسنم🥺اندامم عالیه ۶۰ کیلوام با قد ۱۶۸ دارم شکم میارم چیکار کنم کمتر بخورم

خانم هستم ....هرچی زدم نشد نتونستم وارد سایت بشم اینو زدم یهو اومد😂😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همش دارم میخورم الان باز گشنمه🌚🙏🏻هیچیم چاق نمیشم فقط دو سه کیلو نهایتا  شکم هم نیاوردم🌚🙏🏻

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

حالت بهم نخورد ؟من چند تا چیز پشت. سر هم بخورم احساس تهوع میکنم 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!

یک عدد باربی هستم

از صبح 10 قاشق برنج خوردم

یه لیوان آب پرتقال 

یه کاسه ماست 

همین

کل روزم خوراکم همین بود

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم.