2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بینیت آسیب دیده که مجبوری عمل کنی؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بعضی وقتا بینی خیلی ناجوره و واقعا نیاز ب عمل داره در حدیه ک میشه طلا فروختو عمل کرد

ولی اگر بینیت ناجور نیس بنظرم طلاهاتو نگه دار اینا سرمایه ان

اگر تونسی عکس بینیتو بزار

خدایا تو بساز، تو بسازی قشنگتره❤ 
طلا بیشتر دوست داری یا عمل

خدایش عمل  ولی دلمم نمیاد اخه دیگه نمیشه خرید که 

یه انگشتر بزرگ دارم فقطم به این نیت خریدم که یه روز برای عمل بفروشم. میگم یا انگشتر بزرگ یا دماغ بزرگ   

هزینه ات چقدره 

تو دو تن هستی! یکی بیدار در ظلمت و دیگری خفته در نور☯️ هرگز اجازه نده تنهاییت استاندارد هات رو پایین بیاره🪄 انسانی که با یک کتاب، شعر، متن، آهنگ یا حتی یک فنجان چای و قهوه حالش خوب می‌شود؛ هیچ‌کس در برابر او پیروز نمی‌شود، حتی زندگی در مقابل او زانو می‌زند❤️ محکوم به امید محو راهی، میری تا پای حرفت باشی؛ من هنوز زندم شده باشه تنها من هنوزم این بازی به من میاد هنوز زندم به امید فردا🌊