2789
عنوان

خیلی خسته ام

98 بازدید | 4 پست

پسرده ماهه دارم،فکر میکنم دیگه هیچوقت واسه خودم نمیشم،نمیتونم با خیال راحت حموم برم،با دوستام برم بیرون،هروقت شب دلم میخواد بخوابم و هروقت دوست دارم پاشم،مانع همه چیز شده

مامانایی که بچه دارین شرایطتون رو بگید و بیاین بگین که همه چی خوب میشه)اونایی که میخوان بگن همه چی بدتر میشه و فاز منفی بدن لطفا کامنت نذارن)نیاز دارم بهم امیدواری بدید

آره بابا خیلی بهتر میشه. از شیر و پوشک بگیریش دیگه کلی وقت داری برا خودت.

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
آره بابا خیلی بهتر میشه. از شیر و پوشک بگیریش دیگه کلی وقت داری برا خودت.

یعنی ۳ سالگی؟اون موفع مثلا بخوام ده دقیقه برم حموم میفهمه بهش بگم کارای خطرناک نکن تا بیام؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی ۳ سالگی؟اون موفع مثلا بخوام ده دقیقه برم حموم میفهمه بهش بگم کارای خطرناک نکن تا بیام؟

دو سال و نیم اینطورا خیلی بهتر میشه. حموم رفتنی من معمولا یذره لای درو باز میذارم بچم منو ببینه همونجا میشینه تا بیام

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز