2821
2789
عنوان

ازدواج سوری

911 بازدید | 31 پست

خانما این ازدواجا چجوریه 

از کسی نمیتونم بپرسم ولی به عقد نامه نیاز دارم که کار انتقالی رو انجام بدم به هر دری زدم نشده 

تنها راهم هست 

میدونم بابامم مخالفه ولی موندم راه دیگه ای نیست 

میشه ازدواج سوری کنی کسی نفهمه اسمشم پاک شه؟ 

کسی میاد بگیره؟😅

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

درخواست شناسنامه المثنی بده

تو اون ثبتش کن

کارت ک تموم شد طلاق ثبت میشه

بعد میری پزشک قانونی مدرک بکارت بت میدن اسمشو کلا پاک میکنن از سیستماشونم

کاربری نودو هفتم ترکید،اونم بی دلیل🤦🏻‍♀️اسپیک افتر  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

درخواست شناسنامه المثنی بده تو اون ثبتش کن کارت ک تموم شد طلاق ثبت میشه بعد میری پزشک قانونی مدرک ...

الانم شناسنامه ندارم گم شده درخواست ندادم البته 

بابام مخالفه 

به مامانمم میگم میگه خجالت نمیکشی 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
واقعا حالت خوب نیس نه تا آخر عمر رو پیشونیت میچسبه

ینی هیچ جوری نیست هیچ کسی نفهمه ؟

برای وام ازدواج میخوای؟

تو تاپیک نوشتم انتقالی 

انتقالی چی؟ نه بابا از این کارا نکنی زندگیتو نابود کنیا

انتقالی دانشگاه 

چی بگم همش میگن به ایثارگرا میدیم یا ازدواجیا خاک تو سرشون کنن 

بیچاره میشم نگیرمش 

رمان زیاد میخونی؟

هرچی میگی قطعا درسته👌🏻یه عده لجن با من لجن😐😂 سرتو از سانروف بيرون نبر شايد يكي سر نداشته باشه 😔       گفتند ک او عاشق موهای بلند است 🥺🌼موهای من از عصر همان روز قارچی است😐                                                  میشه برا سلامتی مامانم و خواهرم صلوات بفرستی مهربونم🫂💚