2777
2789
عنوان

نامزد سابق

1106 بازدید | 21 پست

امروز نامزد سابقم بعد چند سال تو فروشگاه دیلی مارکت دیدم

من خیلی عادی رفتار کردم 

اما اون من که دید خیلی ناراحت شد اول چندثانیه به صورت نگاه کرد بعدم به دستم نگاه کرد 

توقع دیدنش نداشتم چون اون چندسال بود ایران نبود

❣️ دیدارِ تو گر صبحِ ابد هم دهَدَم دستمن سَرخوشم از لذتِ این چشم به راهی

دوس پسر؟ 

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

الان با کس دیگه ای هستی؟ 

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه صحنه ای😍 عین فیلما

ترکی یا هندی 😄

به داستان زندگی هیچکس نخند. راه طولانیه، هنوز داستان زندگی تو تموم نشده..💞هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود💖 
اره ازدواج کردم الانم باردارم

پس فراموش کن ثانیه ای هم بهش فکر نکن که ناراحت شی

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍
ترکی😂 زندگی ما هم مث فیلماس 😎 منتها فیلمای طنز رضا عطاران و مجید صالحی

دقیقاً 

به داستان زندگی هیچکس نخند. راه طولانیه، هنوز داستان زندگی تو تموم نشده..💞هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود💖 
چه صحنه ای😍 عین فیلما

خیلی احساسی نبود من حسی نداشتم اما خوب انتظارش نداشتم

چندین سال گذشته من اون موقع هیجده سالم بود الان بیست سه سالمه

❣️ دیدارِ تو گر صبحِ ابد هم دهَدَم دستمن سَرخوشم از لذتِ این چشم به راهی