nazanin400 مدیر عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 1251 عنوان نامزد سابق | مشاهده متن کامل بحث + 1131 بازدید | 21 پست امروز نامزد سابقم بعد چند سال تو فروشگاه دیلی مارکت دیدممن خیلی عادی رفتار کردم اما اون من که دید خیلی ناراحت شد اول چندثانیه به صورت نگاه کرد بعدم به دستم نگاه کرد توقع دیدنش نداشتم چون اون چندسال بود ایران نبود ❣️ دیدارِ تو گر صبحِ ابد هم دهَدَم دستمن سَرخوشم از لذتِ این چشم به راهی 1401/10/04 | 15:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بی_هدفم عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 184 وای منم بعد از ده سال همسر سابقم رو یه بار اتفاقی دیدم وایساد باحسرت به منو سه قلوهام نگاه میکرد
avens عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 3175 خیلی احساسی نبود من حسی نداشتم اما خوب انتظارش نداشتم چندین سال گذشته من اون موقع هیجده س الم بود ا ... ن برخوردتون تو یه فروشگاه منظورم بودذهنتو اصلا درگیرش نکن هرچی بوده تموم شده الان تو یه شوهر خوب داری یه تو دلی قشنگ که قراره بیادخیلی خوشبخت تر میشین برای قشنگی موهات رو من حساب کن🍀
nazanin400 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 1251 حتما تو ذهنتون اهنگ قسمت میدم پشت سر من منه مسافر گریه نکن پلی شد مث فیلم نهنگ عطاران ... نه خوشبختانه چون میدونست من متاهلم خیلی رفتار درستی داشت زندگی واقعی فیلم رمان نیست هر ادمی گذشته ی داره که تو گذشته میمونه ❣️ دیدارِ تو گر صبحِ ابد هم دهَدَم دستمن سَرخوشم از لذتِ این چشم به راهی
avens عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 3175 فکر نکنم شاید انتظارش نداشته اره ربطی ندارهمنم وقتی یکی ک قبلا خواستگارم بوده رو میبینم نگا میکنم ببینم ب کجا رسیده چی شدهبا اینکه شاید ازش متنفر باشم برای قشنگی موهات رو من حساب کن🍀
یک_دونه_پسر_هستم عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 195 نه خوشبختانه چون میدونست من متاهلم خیلی رفتار درستی داشت زندگی واقعی فیلم رمان نیست هر ادمی گذشته ی ... کاملا منطقی و صحیح بود حرفتون.
nazanin400 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 1251 وای منم بعد از ده سال همسر سابقم رو یه بار اتفاقی دیدم وایساد باحسرت به منو سه قلوهام نگاه میکرد خیلی شرایط بدیه حالا من اون وسط داشتم دنبال ترشی زیتون میگشتم حتی بفکرم خطوط نمیکرد این بنده خدا ببینم ❣️ دیدارِ تو گر صبحِ ابد هم دهَدَم دستمن سَرخوشم از لذتِ این چشم به راهی
nazanin400 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 1251 ن برخوردتون تو یه فروشگاه منظورم بود ذهنتو اصلا درگیرش نکن هرچی بوده تموم شده الان ... چون نامزدی از جانب من بهم خورد فقط یه کم حس بدی دارموگرنه اینکه ناراحت بشم یا یاد گذشته بیفتم نه اینجوری نیست ❣️ دیدارِ تو گر صبحِ ابد هم دهَدَم دستمن سَرخوشم از لذتِ این چشم به راهی