2777
2789
عنوان

شاید هفته ۸ و ۹ بارداری باشم

187 بازدید | 15 پست

ولی گاهی تکون زیر شکمم حس میکنم 

دیشب قشنگ سمت چپم یه چیز کوچیک گوله شد .

البته بگم که من آخرین پریودم ۱۷ مهر بوده 

ولی تا ۷ آذر آزمایش خونم منفی بود

۱۶ آذر ۱۴۲ بود بتام.

الان هنوز سونو نرفتم کلا ببینم چند وقتمه.

بارداری دوممه 

قشنگ دراز میکشم گاهی اوقات حس میکنم حباب ترکیدن و یه لحظه تکون رو

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل ترکیدن حباب هست اما تکون نمیخوره تو این سن اون حرکات روده هست سونو رفته بودم یکی هفته ۱۲ بود اومده بود گفت تکون میخوره گفت خانم الان داره روده ات تکون میخوره بچه این سن حس نمیشه از هفته ۱۶ و ۲۰ حرکات حس میشه 

نه روده نیست زیر نافم قشنگ توی رحمم حس میکنم نزدیک بخیه سزارین 

بچه تو این سن اون قدری نیست که تکونش حس بشه 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

مثل ترکیدن حباب هست اما تکون نمیخوره تو این سن اون حرکات روده هست سونو رفته بودم یکی هفته ۱۲ بود اوم ...

پس چراد۱۲ هفته توی سونو قشنگ بچه تکون میخوره 

چه جالب جاریمم تازه باردار شده بود تکون حس می‌کرد بچش دختر بود

بله خودمم وقتی باردار بودم زودی تکونا بچم حس‌ میکردم ک دختر بود حالا ک پنج سالشه..بازمیخام دوساله اقدامم نشد..💔

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫
بله خودمم وقتی باردار بودم زودی تکونا بچم حس‌ میکردم ک دختر بود حالا ک پنج سالشه..بازمیخام دوساله اق ...

ای جانم از چند هفته حس میکردین؟ 

من یه پسر دارم اگر اینم دختر شه خیلی خوشحال میشم ولی توکل به خدا اگر پسرم بشه ناراحت نمیشم و عاشقشم هرچی خدا بده .

خدا دخترتون رو حفظ کنه بهش بگین براتون دعا کنه پسر من سه سال و نیمه اس خیلی دعا کرد و من باردار شدم تو تاپیکام هست

ای جانم از چند هفته حس میکردین؟  من یه پسر دارم اگر اینم دختر شه خیلی خوشحال میشم ولی توکل به ...

دقیق یادم نیس اجی مال شش سال پیشه.. ولی خیلی زود حسش کردم اولا مث نبض بود میگن پسر برعکس دیر حس میشه..اره بخدا اتفاقا اون بیشتر کلافم کرده ک مامانی برام نینی بیار داداشی میخام تنهام هم بازی ندارم امیدمون ب خداست دیگه،💔

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫