2777
2789
عنوان

مادرشوهرم بهم خیانت نکرده…

765 بازدید | 13 پست

مجبورم میکنید تاپیک جنجالی بزنمااااااا(تیتر تاپیک الکی است)

کسایی که دلشون میخواد تو چله های مختلف دعا و سوره های قرانی و… شرکت کنن 

یه گروه زدیم دور هم همین بچهای نی نی سایت تو تلگ رام 

اینم لینکش کپی کنید بیاید 

https://t.me/+eUV9IJP_ybdlMTg0

چه کنم چرخ فلک کرده مرا از تو جدا من چه جورابی بپوشم که دهد بوی تورا

جذب تو گروه چله و دعا با تیتر دورغ😐😐😐

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
جذب تو گروه چله و دعا با تیتر دورغ😐😐😐

شوخی و فان بود گلم بعدشم دروغ نیست

نوشتم مادرشوهرم خیانت نکرده دیگ🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جذب تو تاپیک دعا با دروغ؟!؟؟؟؟

خب اگ طرفدار داشت جذب میشدن 

خودتو نکش

❤️💚💙تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی،تا شب نرود صبح پدیدار نباشد...💚💙❤️کاربر قدیمی ام ولی به علت زدن حرف حق بارها ترکیدم😁🙄زیاد ریپلای نکنین منو، چون عقاید خودمو دارم و ممکنه با۹۰ درصد خانومای اینجا همفکر نباشم،پس بزار هر کی نظرش رو بگه و بره🥰🤗(آقاااااایون بیکار و خاله زنکی که توی نی نی سایت هستن درخواست دوستی ندن)😠😒(((خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید😜🥰)) راستییییی دخترا از اونی که میگفت نمیتونم بدون تو زندگی کنم چه خبر؟!😂همدیگه رودوس داشتین و به اجبار از هم جدا شدین؟! خدمتتون عرض کنم که یکیتون دروغگوی حرفه ایه!!       عکس پروفایل خودمم قشنگا🎀                  
جذب تو تاپیک دعا با دروغ؟!؟؟؟؟ خب اگ طرفدار داشت جذب میشدن  خودتو نکش

اولا که تاپیکم دروغ نیست نوشتم نکرده 

بعدشم برا شوخی و فان گراشتم چرا اینقدر بد برخورد میکنید 

شوخی و فان بود گلم بعدشم دروغ نیست نوشتم مادرشوهرم خیانت نکرده دیگ🤣

اون که اره ولی پاردوکسش ادمو اذیت میکنه عزیزم😘😘

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
وا دروغو چله کجا میره؟؟؟؟ بعدشم مادرشوهرت ب تو خیانت کرده😂😂حداقل دروغ باحال بگو

نوشتم نکرده دروغ نیست ک 

برا فام گذاشتم😂😂😂

دروغ بود عزیزم و شدیدا کارتون زشته 

چه دروغی نوشتم نکرده 

اگ اذیت شدید معذرت مینوام قصد بدی نداشتم 

ببخشید اگ اذیت شدید قصد بدی نداشتم 

نه دورت بگردم 😘😘