2777
2789
عنوان

ختم سوره حمد

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 105 پست
۳۰ تا دیگه هم من میخونم به نیابت از شهدا تقدیم به حضرت زهرا شفاعتمون کنن حاجت روا بشیم🙏

ممنووونم مهربووون ۹۰۰ مرتبه💓💓💓

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

@mbiwzz  

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قربونت برم💓🌹 برای حفظ و ترمین و افزایش آبروم دعا کن مهربونم. با یه خطا آبروم چند وقت پیش تو دانشگ ...

عزیزدلم ان شاالله ک همیشه سربلند باشی و همه اون پیام رو فراموش کنن درد آبرو از هرچیزی سنگینتره و درکت میکنم اما بهش فکر نکن و روزت رو بافکر کردن به چیزی ک‌دیگه گذشته خرابش نکن خدا روشکر کن که توهرشرایطی پناهت بوده و چه شاید ازاتفاقی بزرگتر اینجوری جلوگیری شده 

برات دعا میکنم تا روزبروز محبوبتر و آبرومندتر بشی توچشم همه 

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت
عزیزدلم ان شاالله ک همیشه سربلند باشی و همه اون پیام رو فراموش کنن درد آبرو از هرچیزی سنگینتره و درک ...

ممنوووونم یک دنیاااا بایت اینهمه آرزوی خوب الهی خدا هر چه بیشتر بهت خیر برسونه از هر جایی که ممکنه💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓

910 مرتبه💓💓💓💓

ده تا التماس دعا 

انشالله گشایشت رو بگیری از این تاپیک 🌹💖🌷

عزیزم من ۱۱۴ تا خوندم

ممنونم عزیزدلم الهی خیر ببینی 

انشالله گشایشت رو بگیری از این تاپیک 🌹💖🌷

هم چنین گلم

برای رسیدن به شغل و درآمد دلخواهم و سر و سامون گرفتن زندگیم و شفای پسرم ممنون میشم یه صلوات بفرستین. ان شاء الله لبتون خندون و دلتون شاد باشه
قربونت برم💓🌹 برای حفظ و ترمین و افزایش آبروم دعا کن مهربونم. با یه خطا آبروم چند وقت پیش تو دانشگ ...

عزیزم❤ 

آبروت پیش خدا حفظ بشه.... چشم براتون دعا میکنم بحق حضرت زهرا س آبروتون حفظ بشه

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
منم میام حسااابی دعاتون میکنم امروز روز دعا و مناجات و نماز و قرآنه

سلام عزیزم ممنون که اطلاع دادی..سهم منم114مرتبه..انشاءالله هممون به زودی حاجت روابشیم✨❤️

لطفابرام دعاکنید بچمو صحیح وسالم بغل بگیرم مرسی❤️