2777
2789
عنوان

ختم سوره حمد

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 105 پست
سلام. من ۱۰۰ تا میخونم 💚💚💚

الهی با هر مرتبه اش خدا به زندگیت دلخواهت‌ رو عطا کنه 

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
سلام. من ۱۰۰ تا میخونم 💚💚💚

الهی با هر مرتبه اش یک عالم خیر به زندگیت بیاد و خدا کمکت کنه 

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۶۴۶ مرتبه

دوست داشتی هرچقدر اگر تو این برنامه شرکت کن💖🌷

من ۱۱۰تا عشقم به نیت حضرت علی🌷🌷🌷

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

سلام عزیزدلم

۱۴تا سهم من

حاجت روا باشید

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
من ۱۱۰تا عشقم به نیت حضرت علی🌷🌷🌷

ای جااانم همیشه شاد باشی💓💓💓💓💓🌹🌹🌹🌹اما علی (ع)پشتیبانت ممنونم

سلام عزیزدلم ۱۴تا سهم من حاجت روا باشید

۷۷۰ مرتبه

سلام عزیزدلم ۱۴تا سهم من حاجت روا باشید

الهی خداوند لطف و عنایتش رو شامل حالت کنه و از خیرش نصیب عظیمی ببری،الهی با هر یکدونش کلی خیر روانه زندگیت بشه

الهی خداوند لطف و عنایتش رو شامل حالت کنه و از خیرش نصیب عظیمی ببری،الهی با هر یکدونش کلی خیر روانه ...

مرسی قشنگم❤🌱 

همچنین برای شما که مسبب خیر میشید

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
@زهراgoli     @سرو،محمد     @تیادا     @mtata     ...

۱۰۰ میخونم عریزم به نیت حاجت روایی خودت اعضا تایپیک امیدوارم به زودی تایپیک حاجت رواییتون ببینم💕🌱🙏

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰
مرسی قشنگم❤🌱  همچنین برای شما که مسبب خیر میشید

قربونت برم💓🌹 برای حفظ و ترمین و افزایش آبروم دعا کن مهربونم.

با یه خطا آبروم چند وقت پیش تو دانشگاه رفت.

با همسرم صحبت می کردم گله گذاری داشتم میکردم ازش و یک پیام فوق خصوصی رو اشتباها تو گروه دانشگاهمون فوروارد کردم که شخصی ترین راز های زندگیم با همسرم توش بود...

نمیدونم چرا واقعا،اما ایروم رفت خیلی وقته معذب و ناراحت اون اتفاقم امروز هم یادش افتادم کلی حرص خوردم دعا کن برام💓🌹

و همینطور حاجات همیشگیم الهی خیر ببینی

@mtata   تو هم برام دعا کن

ممنونم مهربووونم ۸۷۰ مرتبه با نذر تو،الهی از هر یکدونه اش دنیایی خیر سر راهت بیاد 💓💓💓

@سرو،محمد  

دوستان حاجتمند به تاپیکم سر بزنید لینک کانال سیده خانوم گذاشتم🤩

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
ممنونم مهربووونم ۸۷۰ مرتبه با نذر تو،الهی از هر یکدونه اش دنیایی خیر سر راهت بیاد 💓💓💓 @سرو،محمد ...

۳۰ تا دیگه هم من میخونم به نیابت از شهدا تقدیم به حضرت زهرا شفاعتمون کنن حاجت روا بشیم🙏

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰