2777
2789
عنوان

ختم سوره حمد

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 105 پست
سلام خواهری ۱۴ تا هم سهم من🌹🌹🌹ممنون از دعوتت

۹۲۴ مرتبه ممنونم بیشترین خیر ممکن رو ببینی ازش

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم ممنون که اطلاع دادی..سهم منم114مرتبه..انشاءالله هممون به زودی حاجت روابشیم✨❤️

۱۰۳۸💓💓💓🌷🌷🌷

الهی بیشترین خیر ممکن رو ببینی ازش،الهی باعث محبت خدا و قرب الهی بشه برات،الهی باعث گشایش مشکلاتت و خوب شدن زندگیت بشه💓💓💓💓💓💓

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
۱۰۳۸💓💓💓🌷🌷🌷 الهی بیشترین خیر ممکن رو ببینی ازش،الهی باعث محبت خدا و قرب الهی بشه برات،الهی باع ...

الهی آمیییین❤️مرسییی مهربوونم همچنین برای شما،مرسییی بابت دعاهای قشنگت عزیزم❤️❤️🌹🌹

لطفابرام دعاکنید بچمو صحیح وسالم بغل بگیرم مرسی❤️
10 مرتبه خوندم 🌹

۱۰۴۸مرتبه

عزیزدلم الهی که خیرش رو ببینی،الهی که خوشی رسیدن به حاجاتت نصیبت بشه.الهی همیشه نظر لطف خدا و خلق برگزیده خداوند با تو باشه و همیشه از گمراهی و اشتباه و شر و بلا نجاتت بدن و همیشه محبتشون دردلت باشه💓💓💓💓

۱۰۴۸مرتبه عزیزدلم الهی که خیرش رو ببینی،الهی که خوشی رسیدن به حاجاتت نصیبت بشه.الهی همیشه نظر لطف خ ...

ممنونم به خاطر دعاهای قشنگت گلم 💖

انشاءالله خداوند عمر با عزت بده به مادر و پدرتون و سایشون مستدام باشه و همیشه سالم باشند و خودتون و همسرتون با عشقی پایدار برای هم بمونین و سالم و سر بلند باشین و صاحب فرزندانی سالم و صالح و مثل خودتون مهربون باشین 💖🌹

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
ممنونم به خاطر دعاهای قشنگت گلم 💖 انشاءالله خداوند عمر با عزت بده به مادر و پدرتون و سایشون مستدام ...

خیلیییی دعای قشنگی کردی ممنونم که برای من خیر و خوبی ها رو میخوای💓🌷

@pastili  

خدا نکنه خواهری  خدا خیرت زده ک باعث و باانی خیر شدی🤲😘❤️ الهی خدا قبول کنه ازمون 🥺❤️🤲&nbs ...

سلام عزیزم ممنونم گلم 

۱۴ تا سهم من 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

@درمسیرخدا   @اتوبان   @آهویدشتم   @دختر_لاکچری   @zahraayat   ...

حتما شرکت میکنم خدا خیرتون بده.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

سلام. دوازده سوره حمد میخونم انشاءالله.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

سلام عزیزم ممنونم گلم  ۱۴ تا سهم من

۱۰۶۲ الهی شما هم خیر ببیرید💖💖💖