2777
2789
عنوان

بیاید بهم سیاست زنانتونه یاد بدین

203 بازدید | 10 پست

سیاست های که تو زندگی مشترکتون روی شوهر و خانوادش بخصوص مادر شوهر خواهر شوهراتون جواب میده.. 

شوهرم خیلی خانواده دوست 

من یکم نه زیاد ادم سردی هستم احساستم خیلی کمه

بارخواهر شوهرم مشکل دارم فقط به خاطر داداش باهم الکی احوال پرسی میکنیم باهم

مادرشوهرم دخترش همش منتظرن یکی درمورد من نظری بده یا حرفی بزنه میلن حرف کلا تغییر میدن با نیش کنایه شوهرم پر میکنن چیکــــــــــــار کنم یادم بدین.. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

_ یه گوشِت در باشه یه گوشِت دروازه ، برات مهم نباشه اطرافیان چی میگن , اگه بخوای به هر حرف یا کاری که اطرافیان میگن واکنش نشون بدی اول  خودت داغون میشی

_ بد هیچ کس به شوهرت و خانواده اش نگو

_ از خانواده ی خودت و مشکلاتشون هم به شوهرت نگو چون ممکنه بعدا علیه خودت استفاده کنه

_ همیشه لبخند روی لبت باشه 

_ هر وقت خانواده ی همسرت میییان خونه ات با روی گشاده ازشون پذیرایی کن

ساده نباش عزیزم من ساده بودم ضربه های روحی زیادی خوردم هیچکس رحم نمیکنه به ادم . حتی طلاهامم گرفتن ا ...

نه دیگه اینقد ساده نیستم راشتش من طلاهام خونه مامانم گذاشتم خودم یک کیلو داشتم مجردیم الان هرچی شوهرم گرفته پیش مامانمه 🤣یبار به شوهرم گفتم پولتو بریز به حساب من مثل مردای دیگه گفت نه گفتم پس از من پولو طلامو نخواه خیال داشت ببره یرا خودش سرمایه گذاری کنه شش دانگ به اسم خودش بزنه گفتم شریک یا نیستیم.. متاسفانه زندگیم لج لج بازی شده اگه باهاش شوخی کردم حالا بهونه کرده اذیتش میکنم یک ماه قهرم خونه بابام اصلا دلم براش تنگ نشده از بس اذیتم میکرد با اون خانوادش

فقط تاییدشون کن اگه بر خلاف نظرت باشه..و اگه دوست داری کاریو انجام بدی ازشون مشورت بگیر .

دقیقا از کی شوهر یا مادر خواهرش عمرا از مادرش اینا اجازه بگیرم من ملکه خودمم برده هیچ احدی نمیشم من میخواد هستم نخواست میتونه بره 

_ یه گوشِت در باشه یه گوشِت دروازه ، برات مهم نباشه اطرافیان چی میگن , اگه بخوای به هر حرف یا کاری ک ...

والا  مورد اول انجام ندادم و هرچیزژ شنیدم از خواهر مادرش رفتم گفتم ادم بده شدم من زدن زیرش خیلی احترام گذاشتم من تک دخترم خیلی احترام گذاشتم ولی باعث شد هوا برشون داره

دقیقا از کی شوهر یا مادر خواهرش عمرا از مادرش اینا اجازه بگیرم من ملکه خودمم برده هیچ احدی نمیشم من ...

نگفتم اجازه بگیر گلم مشورت کن...مشورت کردن مثلا همسرم با خرجی ک میدی میخوام باشگاه ثبت نام کنم نظرت چیه برام خوبه یا نه..هیچ وقت مخالفت نمیکنه و نمیگه بد شک نکن...یا مثلا خواهر شوهرت بگو میخوام بر اشپز خونه فلان وسیله رو بگیرم بنظرت چه مارکی بهتره نظرت چیه...هیچ وقت حسودی نمیکنه حتی خوششم‌میاد و راهنماییت میکنه🌺

مادر شوهرت مثلا میخواد بره فلان جا یا یه چیری بر خونه یا خودش خریده..اگه باب سلیقه توام نبود تایید کن بگو قشنگه  به خوشی استفاده کنی منم فلان جا یه روسری ابی دیدم بنظرتون بهم بیاد بخرمش..اونم تورو تایید میکنه و حسودی نمیکنه🌺

🌷خدایا شکرت🌷