2777
2789
عنوان

سونو قلب جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 45 پست
اخه ۴ شنبه سونو انجام دادم چون یه ددادی خفیف داشتم گفت معلوم نیست چجوری ۵ هفتته برو بتا بده دادم که ...

من چون خیلی استرس داشتم ۵ هفته رفتم برا ساک شما هم اگه لکه و دردی نداری همون ۷ یا ۸ هفته برو سنوی قلب.

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم الان نمیخوام برم نمیدونم کی برم 

شما الان طبق آخرین پری ۵ هفته ۳ روزته..دو سه هفته دیگه برو واسه قلب.

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤
من چون خیلی استرس داشتم ۵ هفته رفتم برا ساک شما هم اگه لکه و دردی نداری همون ۷ یا ۸ هفته برو سنوی قل ...

نه ندارم خدارو شکر پس وسطای هفته دیگ میرم شما ۵ هفته سونو شکمی انجام دادی یا واژینال 

یعنی هفته پیش تو سونو معلوم نبود هفته دیگ برم میتونم صدا قلبشو بشنوم ؟😍

عزیزم تو هفته پایین نباید صدای قلبش رو شنید چون گرمای این دستگاه های سنوگرافی واسه جنین خوب نیست..بری فقط قلبش رو بهت نشون میدن😍😍😍مثلا ۱۲ هفته یا ۱۰ هفته میتونی صداشو بشنوی 😍😍😍

نه ندارم خدارو شکر پس وسطای هفته دیگ میرم شما ۵ هفته سونو شکمی انجام دادی یا واژینال 

من سنو شکمی انجام دادم که خداشکر یه ساک کوچولو دید

عزیزم تو هفته پایین نباید صدای قلبش رو شنید چون گرمای این دستگاه های سنوگرافی واسه جنین خوب نیست..بر ...

ایشالا مرسی که جواب دادی 🤍خدا نی نی تو برات حفظ کنه