2777
2789
عنوان

سونو قلب جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 45 پست
من اصلا کاری به بتا نداشتم فقط رفتم مثبت منفی رو بدونم اونم بعداز ۱۴ روز تاخیر😅😅تو اقدام بود ولی ا ...

چجوری اقدام بودی بعد ناامید هم بودی 

منم اقدامم ولی نزدیک ب موعدم ک میشه همش امیددارم یه روز عقب بزنم میگم لابد باردارم مشت چجوری ۱۴ روز عقب زدی و بازم ناامید بودی 

کی بشه منم مثبت شم 😭

ایشالا مرسی که جواب دادی 🤍خدا نی نی تو برات حفظ کنه

قربونت برم..برام دعا همه چی به خوبی پیش بره..انشاالله شما هم بسلامتی این دوران رو بگذرونی😍🥰

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری اقدام بودی بعد ناامید هم بودی  منم اقدامم ولی نزدیک ب موعدم ک میشه همش امیددارم یه روز ع ...

اصلا استرس نداشته باش منم ۴ ماه اقدام بودم ۳ماه قلبشو رو حساب کتاب اقدام نداشتم همشم علائم میگفتم این ماه دیگ هستم ولی پری میومد ماه ۴که گفتم ولش کن حالا شد شد نشد بعد عید اقدام میکنم که همون ماه که بیخیال شدم باردار شدم 

چجوری اقدام بودی بعد ناامید هم بودی  منم اقدامم ولی نزدیک ب موعدم ک میشه همش امیددارم یه روز ع ...

خوب نزدیک یکسال اقدام بودم و ناامید شدم میخواستم برم دکتر..و اینکه پریودمم نامنظم بود..خدا دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه به حق فاطمه زهرا..و اینکه من بعضی اوقات نزدیک یک ماه تاخیر داشتم و امید داشتم که باردارم ولی بخاطر تبلی تخمدان پریود نامنظم میشد ب همین خاطر گفتم شاید تاخیرم بخاطر تنبلیمه

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤
اصلا استرس نداشته باش منم ۴ ماه اقدام بودم ۳ماه قلبشو رو حساب کتاب اقدام نداشتم همشم علائم میگفتم ای ...

منم این ماه بیخیال بودم گفتم شد شد نشد بعد عید اقدام میکنم ک نگرفت و پریود شدم 

خوب نزدیک یکسال اقدام بودم و ناامید شدم میخواستم برم دکتر..و اینکه پریودمم نامنظم بود..خدا دامن همه ...

اها من همیشه سر موعد پریود میشم این ماهم زودتر پریود شدم بااینکه بیخیالم بودم نگرفت 

انشاالله شما هم نتیجه میبینی به زودی زود برات دعا میکنم چند ماه اقدامی؟

من یکسال اقدام بودم

منم این ماه بیخیال بودم گفتم شد شد نشد بعد عید اقدام میکنم ک نگرفت و پریود شدم 

هر چی خدا بخواد همون میشه مطمئن باش چیزی جز صلاح خودتو زندگیت نمیخواد ایشالا هر چی زودتر بیای خبر مامان شدنتو بدی عزیزم 

اها من همیشه سر موعد پریود میشم این ماهم زودتر پریود شدم بااینکه بیخیالم بودم نگرفت 

آره من پری نامنظم بود زیاد توجه نمیکردم

انشاالله شما هم نتیجه میبینی به زودی زود برات دعا میکنم چند ماه اقدامی؟ من یکسال اقدام بودم

هفت ماه 

آخه خیر سرم دکتر میرم دوماهه قرص محرک دارم میخورم فولیکول غالب دارم شوهرم مشکلی نداره 

خودمم هیچ مشکلی ندارم الان امروزم باز باید برم دکتر ببینم دکتر چی میگه چرا من باردار نمیشم بااینکه استرس نداشتم 

هفت ماه  آخه خیر سرم دکتر میرم دوماهه قرص محرک دارم میخورم فولیکول غالب دارم شوهرم مشکلی نداره ...

انشاالله میشی..من خودم بمب استرس بودم..انشاالله ماه دیگه میای خبر میدی دوقلو بارداری

باردارم بشی هی استرس باید بکشی..من خودم الان شیاف استفاده میکنم و اوایل لکه بینی هم داشتم و دیگه سپردم به خدا.