2777
2789
عنوان

سونو قلب جنین

275 بازدید | 45 پست

سلام دوستان کی میتونم برم برای قلبش دکتر بهم برای دیروز سونو داد که برم وضعیتو ببینم ولی نرفتم که یهو برای قلبش برم الانم دقیق نمیدونم چند هفتمه یکی میگ ۵یکی میگ ۶ اخرین پری ۲۴ابان بوده و اینکه ۴شنبه بتام ۲۰۴۵بود گفتم شاید ربطی داشته باشه😃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۴شنبه که بتام ۲۰۴۵بود تو سونو شکمی چیزی معلوم نبود 

بتای بالای هزار ساک باید معلوم شه

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤
بتاتون چند بود شما الان ۶ هفتمه یا ۵ ؟

من اصلا کاری به بتا نداشتم فقط رفتم مثبت منفی رو بدونم اونم بعداز ۱۴ روز تاخیر😅😅تو اقدام بود ولی امیدی نداشتم که خدارو شکر خدا ناامیدم نکرد.

شما هم کاری به بتا نداشته باش همینکه مثبته دیگه تمام فقط باید بری یه سنوی خوب که ساک بارداری رو ببینه.

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤
من اصلا کاری به بتا نداشتم فقط رفتم مثبت منفی رو بدونم اونم بعداز ۱۴ روز تاخیر😅😅تو اقدام بود ولی ا ...

اخه ۴ شنبه سونو انجام دادم چون یه ددادی خفیف داشتم گفت معلوم نیست چجوری ۵ هفتته برو بتا بده دادم که گفت تا شنبه وقت بدیم خودشو نشون بده منم دیگ چون سونو ضرر داره و اینکه دردام اوکی شد دیگ گفتم یهو برم برای سونو قلبش