2777
2789

اوایل تنبلی تخمدان داشتم با اصلاح سبک خداروشکر رفع شدعکس رنگی هم گرفتم مشکلی نداشتم شوهرم هم ازمایش داده مشکلی نداره 

کلا دکتر بهم میگه همه چیزم عالیه ولی نمیدونم چرا باردار نمیشم😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قند وشکر حذف کردم نزدیک به دو سال میشه

غدای بیرون ،فست فود،اصلا نمیخورم هر چیزی که مواد نگهدارنده داره گذوشتم کنار مکمل تقویت تخمدان استفاده کردم

خیلی تلاش کردم خیلی هم خدا رو صدا زدم نمیدونم چرا نمیشه

سلام پخش و خوندن قرآن  سوره بقره و سایر سوره های قرآن برای من که خیلی خوب بوده خیلی از مریضی ها و دردهای که ناشی از سحر و چشم و جن بوده با پخش قرآن خوب شده من یک پیرزن جادوگر چشم زن در اطرافمه‌ که از هیچ سحر و چشم زخم برای نابودی من خودداری نمیکنه و من با پخش قرآن تا امروز تونسنستم‌ خیلی از شرهاش رو خنثی کنم فقط برای کسانی که پخش قرآن باعث آزارشون‌ میشه یا خودشون یا یکی از اعضای خانوادشون یا جن داره یا سحر و یا دعاهای غیر قرآنی در خانه دارید یا شیاطین جنی در خانه تون هست که مطمعنا اگه الان باعث مشکلاتی نشدند بعدا میشن شما با پخش قرآن به آنها آسیب رسوندید اونا می‌ترسند شما پخش قرآن رو ادامه بدین و اونا رو بسوزانید برای همین کاری می‌کنند که شما رو منصرف کنند شما اگه ادامه بدین قرآن این شیاطین و اجنه و سحرها رو نابود میکنه اگه نه این موجودات قویتر میشن بهتره قبل از پخش قرآن ۱۰ بار آیت الکرسی بخونین و دورتون بشکل دایره فوت کنید و خوبه آخر شب و اول صبح آیت الکرسی ببینید ممکنه در این مدت خوابهای ترسناک ببینید که نگرانی نداره کم کم از بین میره میتونید اطلاعات بیشتر رو از سایت دایی ابراهیم بگیرید