2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عمل بینی حدود بیست تومنه هزینش یه دونه النگوتو بفروشی حله

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
دماغت خیلی مشکل داره و روحیت خرابه حتما بفروش ولی بعدا پول جمع کن طلابگیر نادان نسوزه

فک نکنم بعدا بتونم پول جمع کنم اخه طلا خیلی گرون شده شرایط از وقتی خریدم سخت تر شده الان حتی نمیتونم یه دونه دیگه بخرم بندازم روش 

اگه اوضاع دماغت خیلی بده اره بازم بهتره صبرکنی پول دستت بیاد بری عمل کنی

میترسم خیلی گرون بشه اخه ...شوهرم بعد عید بهم پول میده. ولی من میخام قبل عید عمل کنم

نه النگوهام سه تاش شاید بشه ۲۰

اهان اوکی 

اره خوبه به نظر من 

تا عیدم عالی میشی چسب ایناتم باز میکنی😍

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

دوستم اگه تهرانی برا ویزیت برو پیش دکتر یوسف شفائ فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی خیلیم با انصافه 

اهان اوکی  اره خوبه به نظر من  تا عیدم عالی میشی چسب ایناتم باز میکنی😍

چقدر خوب میشه 

البته اگه شوهرم اجازه بده. اخه بدش میاد من بخاطر چیزی طلا بفروشم 

بهش بر میخوره   

دوستم اگه تهرانی برا ویزیت برو پیش دکتر یوسف شفائ فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی خیلیم با انصافه&nb ...

مشهدم عزیزم میخام برم پیش دکتر اکبریان ۱۸ تومن میگیره  یا وکیلی که ۲۲