2821
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

245 بازدید | 29 پست

سلام به همگی خانما من باردارم بعدا ۲ ماه دیگه عقد و عروسی خواهرم و دختر دایمه خیلی خیلی ناراحتم چون من همین یه خواهرو دارم بعد ما کلا تهرانیم آبجیم  میخاد کرمانشاه عروسی بگیره دقیقا من ۱۰ فروردین بچم به دونیا میاد اونم همون موقع ها عروسیشع خیلی دلم گرفته قراره بعد کلی سال از تهران برن کرمانشاه زندگی کنن من تنها میمونم تهران با خانواده مادرشوهرم  و من بچه بزرگم

عادت میکنی عزیزم من و خواهرم هم راه دور ازدواج کردیم حالا بچت بیاد اصلا وقت نمیکنی سرت رو بخارونی چه برسه به فکر و خیال بعد زایمان هم گرمی حتما بخور که دچار افسردگی بعد زایمان نشی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شوهرمم بیشتر طرف خانوادشه یعنی یه مدته کلی ازش سرد شدم و خیلی وابسته بابام شاید باورتون نشه تا ۱۶ سالگی شبا باید کنار بابام میخوابیدم الان که من تو این شهر غریبم دلم خیلی میگیره شما بودین چطور با این شرایط کنار میومدین

عادت میکنی عزیزم من و خواهرم هم راه دور ازدواج کردیم حالا بچت بیاد اصلا وقت نمیکنی سرت رو بخارونی چه ...

الان دوهفتس برای کارای عقدو عروسی و خونه  رفتن مامانم اینام کلا تا اونموقع خونشونو میبرن اونجا چون ما اصالتا کرمانشاهی هستیم و من با خانواده عمم که میشه مادرشوهرم اینجا میمونم واقعا میشه عادت کرد انقدر این چند روز گریه کردم بخدا پشت چشمام پف کرده شوهرمم خیلی عوض شده تو این مدت

الان دوهفتس برای کارای عقدو عروسی و خونه  رفتن مامانم اینام کلا تا اونموقع خونشونو میبرن اونجا ...

عزیزم منم اوایل خیلی اذیت میکردم راهم دور بود ولی الان عادت کردم خونمو دوست دارم تازگیا سرم با بچه گرمه الان یک سال و نیمشه اصلا حتی از خونه بیرونم نمیرم اصلا برات وقتی نمیمونه که فکر و خیال کنی

ایشالله که شوهرت خوبه عزیزم مثل من یه خواهر شوهر نداشته باشی که هی تیکه بارت کنه

اتفاقا هم یه خواهر شوهر بدجنس دارم همه یه جاری بد جنس ،جاریم همش شوهرشو پر میکنه بیاد به من تیکه بندازه

عزیزم منم اوایل خیلی اذیت میکردم راهم دور بود ولی الان عادت کردم خونمو دوست دارم تازگیا سرم با بچه گ ...

عزیزم جالب اینجاس من الان افسردگی دارم ولی مزاجم گرمه تا بخام یه چیز گرم بخورم سریع سردرد میگیرم  و همش کارم فکرو خیاله خدا جگر گوشتو برات نگه داره عزیزم 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 18 ساعت پیش
2791
2779
2792