سلام به همگی خانما من باردارم بعدا ۲ ماه دیگه عقد و عروسی خواهرم و دختر دایمه خیلی خیلی ناراحتم چون من همین یه خواهرو دارم بعد ما کلا تهرانیم آبجیم میخاد کرمانشاه عروسی بگیره دقیقا من ۱۰ فروردین بچم به دونیا میاد اونم همون موقع ها عروسیشع خیلی دلم گرفته قراره بعد کلی سال از تهران برن کرمانشاه زندگی کنن من تنها میمونم تهران با خانواده مادرشوهرم و من بچه بزرگم
عزیزم جالب اینجاس من الان افسردگی دارم ولی مزاجم گرمه تا بخام یه چیز گرم بخورم سریع سردرد میگیرم &nb ...
مرسی گلم خدا بچت و صحیح و سالم نگه داره امیدوارم به سلامتی فارغ بشی پس اگه مزاجت گرمه قرص اهن بعد زایمان مصرف کن چون باید خون به مغز برسه مغز و گرم کنه تا دچار افسردگی نشی
البته اینم بگم من الان ۱۳ ساله ازدواج کردم داره میشه ۱۴ سال ولی همون اوایل دیگه عادت کردم یه پسرم ال ...
عزیزم خدا برات نگه داره من کلا ۱ سال بعد عروسیم باردار شدم الانم ۷ ماهمه چون دختر بزرگه هم هستم دلم برای آبجیم میسوزه و میگم کاش ازدواج نکنه فعلا من زود ازداوج کردم خیلی بهم سخت گذشت
عزیزم خدا برات نگه داره من کلا ۱ سال بعد عروسیم باردار شدم الانم ۷ ماهمه چون دختر بزرگه هم هست ...
دیگه کاریش نمیشه کرد چون ازدواج کرده ان شاالله که خوشبخت بشه بسپار به خدا ترس به دلت راه نده البته طبیعیه چون بارداری ولی سعی کن ذهنت و به چیزای خوب مشغول کنی مثلا لباس و کمد نی نی رو بچین به نی نی کلا فکر کن
دیگه کاریش نمیشه کرد چون ازدواج کرده ان شاالله که خوشبخت بشه بسپار به خدا ترس به دلت راه نده البته ط ...
درست میگی دیگه دیره اولش آبجیم دوس نداشت ولی الان نه اونم دل به دل پسره داده میخان برن واسه بقیه کار مرسی که بهم دلگرمی دادی عزیز دلم چقدر خوبه همچین آدمای دوروبر آدم باشن ایشالله که زندگیت سرشار از عشق محبت آرامش باشه