2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 29 پست
عزیزم جالب اینجاس من الان افسردگی دارم ولی مزاجم گرمه تا بخام یه چیز گرم بخورم سریع سردرد میگیرم &nb ...

مرسی گلم خدا بچت و صحیح و سالم نگه داره امیدوارم به سلامتی فارغ بشی پس اگه مزاجت گرمه قرص اهن بعد زایمان مصرف کن چون باید خون به مغز برسه مغز و گرم کنه تا دچار افسردگی نشی 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

البته اینم بگم من الان ۱۳ ساله ازدواج کردم داره میشه ۱۴ سال ولی همون اوایل دیگه عادت کردم یه پسرم ال ...

عزیزم خدا برات نگه داره من کلا ۱ سال بعد عروسیم باردار شدم الانم  ۷ ماهمه چون دختر بزرگه هم هستم دلم برای آبجیم میسوزه و میگم کاش ازدواج نکنه فعلا من زود ازداوج کردم خیلی بهم سخت گذشت 

باور میکنی اشکام خشک شده انقدر که شوهرمم تا چیزی میشه میگه باز بشین گریه کن خیلی حس بدی خدا کنه هیچو ...

من گریه هامو خیلی وقته کردم🙂

من مَلَک بودم و فردوسِ بَرین جایَم بود آدم آورد در این دیرِ خراب آبادم...
مرسی گلم خدا بچت و صحیح و سالم نگه داره امیدوارم به سلامتی فارغ بشی پس اگه مزاجت گرمه قرص اهن بعد زا ...

بعد از۳ ماهگی شروع کردم آهنو   از اونورم طالسمی مینور دارم اصلا یه وضعیه

عزیزم خدا برات نگه داره من کلا ۱ سال بعد عروسیم باردار شدم الانم  ۷ ماهمه چون دختر بزرگه هم هست ...

دیگه کاریش نمیشه کرد چون ازدواج کرده ان شاالله که خوشبخت بشه بسپار به خدا ترس به دلت راه نده البته طبیعیه چون بارداری ولی سعی کن ذهنت و به چیزای خوب مشغول کنی مثلا لباس و کمد نی نی رو بچین به نی نی کلا فکر کن

وایی چه بد  عزیزم بچه هات که نیستن خداروشکر  شوهرم همش میگه خداکنه مینور نشه بچمون

نه عزیزم بچه هام نیستن اگه همسرت خونش زیاد باشه بچه هات کم خون نمیشن شربت اهن خارجی هم بگیر حتما بهش بده فکر کنم بچه شیش ماهش بشه بهش میدن

دیگه کاریش نمیشه کرد چون ازدواج کرده ان شاالله که خوشبخت بشه بسپار به خدا ترس به دلت راه نده البته ط ...

درست میگی دیگه دیره اولش آبجیم دوس نداشت ولی الان نه اونم دل به دل پسره داده میخان برن واسه بقیه کار مرسی که بهم دلگرمی دادی عزیز دلم چقدر خوبه همچین آدمای دوروبر آدم باشن ایشالله که زندگیت سرشار از عشق محبت آرامش باشه 

نه عزیزم بچه هام نیستن اگه همسرت خونش زیاد باشه بچه هات کم خون نمیشن شربت اهن خارجی هم بگیر حتما بهش ...

شوهرم منم پرخونه  خدا کنه مثل اون باشه و شربته ارعه احتمالآ میدن