2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برای بچم سیسمونی کامل کامل خریدم یعنی حتی چیزای اضافی و دکوری..

برای بچه دومم فقط ضروری ها رو خریدم(از بچه اولمم کالسکه کریر ساک و جامپر)نو مونده بود

فقط حتما حتما حتما ۴ ۵دست لباس سایز۰بخر به حرف کسی گوش نده که نخر و‌زود کوچیک میشه

بچه من با وزن ۳۴۰۰دنیا اومد سایزصفر الان تنش میکنم تازه براش یکم بزرگم هست وزنش الانم که ۸روزشه۳۸۰۰

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
منم میخوام بدونم دوماهمه.بعد از تعیین جنسیت برم ایشالا برای خرید بعد ۴, ماهگی.نمیخوام تو این گرونی پ ...

منم نزدیک سه ماه هستم اما میخوام چیزایی که قراره برای هر دو جنسیت یکسان باشه رو بردارم چون میگن داره هر روز گرونت  میشه

طبق بررسی تو همین نی نی سایت متوجه شدم لباس سایز صفر زود کوچک میشه در کل همه لباس های بچه باید سایز ...

آره کلا لباس صفر برای بعضی از بچه ها که وزن بالا دارن کوچیکه و اندازه نیست

منم نزدیک سه ماه هستم اما میخوام چیزایی که قراره برای هر دو جنسیت یکسان باشه رو بردارم چون میگن داره ...

رنگ های خنثی بگیر 

من چه پسر باشه چه دختر رنگ خنثی برمی‌دارم اکثرشو 

چون بالاخره بچه دوم هم لازمش میشه مثل پتو کالسکه کریر و.. یا حتی دوچرخه..خیلی چیزای اسپرت میخام بردارم 

صورتی آبی نکنم فلاسک و.. رو

من برای بچم سیسمونی کامل کامل خریدم یعنی حتی چیزای اضافی و دکوری.. برای بچه دومم فقط ضروری ها رو خر ...

خوبه آخه بچه خواهرم اندازش نشد اون ۴ کیلو بود به دنیا اومد ولز ممنون که گفتین راستی قدم نو رسیده مبارک

فقط یه چیز تو سیسمونی کریر و روروک نگیر من روروک نگرفتم کریرم به درد نخورد ولی حتما حتما لباسشویی بر ...

لباسشویی که میگن همه این ماشین های خودمون شست شوی مخصوص لباس بچه داره 

چیزای که من برای بچه دومم خریدم

شوینده وبهداشتی هاش(شامپو شامپو بدن لوسیون کرم سوختگی)

پوار بینی(خیلی بدرد میخوره)

ناخنگیر و‌سوهان

شونه برس

سرویس‌حوله

خشک کن

زیرانداز تعویض

پتو دورپیچ

قنداق سویسی

بالشت شیردهی

دو دست بالشت و‌تشک مامانم دوخت

لباس سایز صفر و یک و‌دو فعلا خریدم از هرکدوم‌۴ ۵دست که واقعا لازمه روزی سه بار لباسشو عوض میکنم و میشورم

دستکش و پاپوش و کلاه من ۴تا گرفتم که مرتب دارم استفاده میکنم الان

جوراب

لباس بیمارستان دو‌دست خریدم

سرهمی حتما دو سه تا بگیر

به فصلی هم که بچه دنیا میاد توجه کن براون اساس بگیر

لباس ۱۹تیکه اینا اصلا نگیر

سعی کن تیکه ای باز بخری و تیکه های مهم رو برداری

یا سه تیکه و‌پنج تیکه بخری

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸