2777
2789
عنوان

سقط کنم یا نه

3005 بازدید | 172 پست

سلام خانمها ۳۱ سالمه و دوتا بچه دارم،یه دختر ۱۱ ساله یه پسر چهارسال ونیمه،متوجه شدم که پنج هفته باردارم،موندم سقطش کنم یا نه؟دلشوره عجیبی گرفتم بخدا

🙏🏻😘نی نی سایت جایی برای خالی کردن عقده هاتون وفحش های تودلتون مونده نیست،اینجا به هم کمک کنید نه تخریب😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام اینو فقط خودتون میتونید تصمیم بگیرید

فقط لطفا بدون آگاهی از قرص و ... استفاده نکنید

بعصی قرص های سقط حتی اگه یه دونه مصرف کنید، دیگه بااااید جنین سقط بشه و راه برگشت نداره

هر چه خیره

وا نه 

دیگه شما خودت مادری، این با اون دوتای دیگه چه فرقی میکنه 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

نه عزیزم بدجوووور پشیمون میشی. پسرتم ماشالله بزرگه اگه توان مالیشو داری بدنیاش بیار خونتون رنگ و بوی دیگه ای میگیره با اومدن نینی جدید

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔
نه نکن چه طور دلت میاد 

دلم که نمیاد ولی دوتا بچه دارم و اصلا آمادگی سومی و نداشتم

🙏🏻😘نی نی سایت جایی برای خالی کردن عقده هاتون وفحش های تودلتون مونده نیست،اینجا به هم کمک کنید نه تخریب😘

چراسقطش کنی اون یک‌موجوده به خدا دلم لک‌میزنه برای بچه دیروز بازن داداشم رفتم سونو آنقدر ذوق کردم که میخاستم گریه کنم بند انگشاتش لبش چونش چونش میراث خانوادگی مارو به ارث برده چال داشت همه اینا توی سونو مشخص بود قربونش برم

توکل کن به خدا و ماه های بارداریت رو بگذرون

خیلی بهت تبریک میگم بهترین نعمت رو خدا بهت داده 

لطفا بزار بچه بمونه 

خدا خواسته برات مطمئن باش .اصلا اصلا سقط نکن توکل کن به خدا ...

نه ، سقط نکن. اونم حالا که اومده حق حیات داره، ، خدا روزیشو میده و بذار وارد این دنیا بشه، بذار بدنیا بیاد. دلشوره هاتو بریز دور

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

نه عزیزم بدجوووور پشیمون میشی. پسرتم ماشالله بزرگه اگه توان مالیشو داری بدنیاش بیار خونتون رنگ و بوی ...

چقدرقشنگ گفتی عزیزم