2777
2789
عنوان

سقط کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 3005 بازدید | 172 پست

ای خدا کاش بمنم یکی میدادی خسته شدم 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دلم که نمیاد ولی دوتا بچه دارم و اصلا آمادگی سومی و نداشتم

نکن من بعد دوسال هنوز دارم تقاص میدم💔

چرا بزایم پسری ٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری..😅😅😅😇😇.. کاربر قدیمی... 
چراسقطش کنی اون یک‌موجوده به خدا دلم لک‌میزنه برای بچه دیروز بازن داداشم رفتم سونو آنقدر ذوق کردم که ...

عزیزم

🙏🏻😘نی نی سایت جایی برای خالی کردن عقده هاتون وفحش های تودلتون مونده نیست،اینجا به هم کمک کنید نه تخریب😘
نه گناه داره  اینکار رو نکن  خودت هم بعدا پشیمون میشه

ببخشیداستاترمن تابه حال توتاپیک کسی سوال غیرمرتبط نپرسیدم اماستین جون میشه جواب منوبدی تواون تاپیک حس،ششم ازت سوال پرسیدم خیلی واجبه

عضوتاپیک مانکن های زیبا❤️وزن شروع۸۰🥺🥺وزن فعلی۷۵😍تاریخ شروع ۶/۱۲/۱۴۰۲هدف اول۷۵🔓هدف دوم۷۰🔒هدف سوم۶۵🔒هدف چهارم۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

نمیدونم به خاطر اینکه خودم حسرت دارم مادر بشم حسم اینطوره یا نه... نکن🤕دلت میاد... خوش ب حالت ۳ تا بچه... خوش ب حالت

لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم... 

عزیزم شما اگه بچه نمیخواستی باید سفت و سخت جلوگیری میکردی الان انقدر روش های مختلف هست که جای هیچ بهونه ای نیس ...خود من پنج سال ازدواج کردم و تازه باردارم و تمام این پنج سال رو نمیخواستم و جلوگیری کردم ...چیزی ب اسم بارداری ناخواسته وجود نداره این سهل انگاری زن و مرد هستش....حالا که اون بچه رو ساختید بنظر من خییلی خیییلی گناه داره که سقطش کنید باید پای کاری که کردین وایسید 

خدایا تو بنده ی خوب زیاد داری اما من خدایی جز تو ندارم...مراقبمون باش.

سقط چرا؟؟؟ مشکلی داری؟؟ مالی؟؟؟ شاغلی نمیخوای موقعیت شغلیت به خطر بیوفته؟ چیه که باعث شده فک کنی سقط یک جنین گوگولی کار درستیه دلت میاد؟

01/10/01 بی بی چکم مثبت شد 🥰 خدای مهربون هیچکسو منتظرِ دیدنِ نی نی کوچولوش نذار🥺🤲