خب سلام!
من تا یه چیزی راجب شیفت سرچ میکنم میبینم این سایت میاد بالا و خداروشکر همه هم در جهل و نادانی هستن! •-•
دیگه نتونستم تحمل کنم و تصمیم گرفتم این چندتا نکته رو بهتون بگم.
۱ شیفتینگ گناه نیست بابا! شیفتینگ توسط ذهن انجام میشه تروخدا انقدر خرافاتی نباشید! شیطان! هه! الان منم شیفترم و اصلا تا قبل این سایت اسم شیفت و شیطان رو کنار هم نشنیده بودم. عزیزای من! شیفتینگ یه علمه! علم! که در یکی از کشور ها به عنوان درس هم اموزش داده میشه.
۲ شیفتینگ و سختی؟ برو بابا! شیفتینگ یک ذره هم سخت نیست.( حالا نه در اون حد) خب میگید الان چیکار کنم نه؟ وایسا تا توضیح بدم! تو نیاز نیست هر هفته، هرروز و هر ساعت اب بخوری! نیاز نیست با متودی شیفت کنی! نیاز نیست همش جملات مثبت بگی چون این جملات مثبت برای خود من تنها چیزیه که همیشه دورم کرده! با اینکه تصور بگی نگی کارسازه ولی نیازی به اونم نیست! پس چیکار کنید؟ هیچی! برو دراز بکش و به خودت اجازه رفتن بده و شیفت کن! همین! شیفت رو برای خودت سخت نکن!
۳ حالا خدایی به من ربط نداره ولی بعضیاتون واقعا تو پریودی و مریضی واسه شیفت تلاش میکنید؟! حرصمو در نیارید تروخدا! خب تو خودت خسته و بیحالی اون همه کار هم از مغزت بگی حال تکون خوردن هم نداری دیگه!
*نفس عمیق کشیدن
همین! ^^