2777
2789
عنوان

بچه ها یدیقه بیاین کارتون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 27 پست

منم مثل تو !!!

هروقت سرگرم کاری میشم ،حرف های تلخی که نباید ، یادم میاد و روح و روانمو تیکه تیکه میکنه .

وقتی هم ساکت میشینم یه گوشه و بهشون فکر میکنم که تموم بشه احساس پوچی و بی ارزشی میاد و ولم نمیکنه.

تنها نیستی😔🥀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل تو !!! هروقت سرگرم کاری میشم ،حرف های تلخی که نباید ، یادم میاد و روح و روانمو تیکه تیکه می ...

بخدا ب تهش رسیدم نمی‌دونم ب کی بگم ک بفهمم نمیتونم ادامه بدم دیگه😔

دعا تو خونتون گذاشتن هرکیم بوده پول زیادی داده برا دعا نویس

از کجا میدونی😔

بخدا خودمم دیگع شک کردم😔

راه حلی داریدکسیو سراغ دارید ک طالع بگیره یا دعا کنه ببینم مشکل از کجاس

دکتر مغز و اعصاب دارو 😔

عریزم، 😞خب اگر دارو جواب نمیده مصرف نکن.. البته من نمیدونم مشکلت چیه و داروهات چین ولی داروهای اعصاب اکثرا خواب آور هستن . ببین بعضی مشکلات با دارو و مشاوره حل نمیشن و فقط و فقط توسط خود شخص حل میشن البته اگر واقعا بخاد ... من چون خودم ۹۹ درصد زندگیم سرو کله زدن با مشکلات روحی بوده، کاملا درک میکنم وقتی یکی میگه حالم بده یعنی چی... اگه دوست داری یکم تعریف کن.. نه اینکه دقیقا بگی مشکلت چیه فقط اینکه مثلا : کینه ،خشم ، عذاب وجدان،  شکست،  ضربه ، تنهایی .... حس غالب و اصلی که حالتو بد کرده الان  چیه دقیقا 

از کجا میدونی😔 بخدا خودمم دیگع شک کردم😔 راه حلی داریدکسیو سراغ دارید ک طالع بگیره یا دعا کنه ببی ...

نه والا یکیو سراغ داشتم پیرمرد بود فوت کرد تو این جریانات نمیشه به هرکی اعتماد کرد ولی اینجور که میگی چهارساله تو عقدی صددرصد یا تو خونتون طلسم گذاشتن یا تو قبر بچه دعا رو چال کردن 

بخدا ب تهش رسیدم نمی‌دونم ب کی بگم ک بفهمم نمیتونم ادامه بدم دیگه😔

اگه کسی قرار بود بفهمتت و کمکت کنه حداقل بهت حرف نیش دار نمیزد ، اشکال نداره یروزی شاید درکشون کنیم!!!

ذهنتو درگیر جادو و طلسم نکن . ببین چه کاری از دستت برمیاد که تاحالا امتحانش نکردی!!!!!امیدوارم هرچی زودتر حالت خوب خوب بشه

عریزم، 😞خب اگر دارو جواب نمیده مصرف نکن.. البته من نمیدونم مشکلت چیه و داروهات چین ولی داروهای اعصا ...

اینه عزیزم ک چهارسال تو عقدم شوهرم از اول بیکار بودع و میگف دنبال کارم ک قبولش کردم تا الان ک چعارسالع بیکاره همه زخم زبون میزنن نمیدونم چ کنم اصلا دیگه نمیتونم تو خونه کنار خانوادمم تحمل کنم خستم از همه چیز اونم همیشه میگع صبر کن حل میشه و این حرفا خسته شدم الان کلی مشکل هست ک دستم یاری نمیکنه بنویسم 

دوشبه دیگع قرص اعصابم تاثیر نمیکنه روم 😔😔😔

اگه کسی قرار بود بفهمتت و کمکت کنه حداقل بهت حرف نیش دار نمیزد ، اشکال نداره یروزی شاید درکشون کنیم! ...

حس پوچی دارم احساس میکنم دیگه کاری از دستم برنمیاد و ب اخر زمان رسیدم😔😔😔

به دین اعتقاد داری، روزی یکبار دعای کمیل بخون و پشتش آرزوهاتو از خدا بخاه البته بگو اگه بصلاحم هست.

آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻