2777
2789
عنوان

دعای چشم زخم

158 بازدید | 5 پست

از دوران حاملگی یه روز خوش نداشتم دردی نبود که تو بارداری نگیرم همرو تحمل کردم ولی تیر آخرش زایمان زود رس بود که اتفاق افتاد یک‌ماه تو راه بیمارستان انقدر با شکم پاره رفتم اومدم تا بچم مرخص شد بعد یک هفته تا اومدم بفهمم بچه داری چیه فتق ناف گرفت برو سونو دکتر تا اومدم با اون کنار بیام بچم تو تب ۴۰درجه میسوخت با حال بد بردم بیمارستان گفتن عفونت خون داره دیگ به جایی رسیده بودم که تو بیمارستان داد میزدم خدایا دست از سرم بردار بذار نفس بکشم هرکی زنگ میزد بهم میگفت چشمت کردن خیلی سعی کردم سمت دعا نرم ولی اتفاقی یکی بهم یه دعا نویس معرفی کرد زنگ‌زدم بهش گفت چشم بد به زندگیت افتاده یه دعا برام فرستاد یکیشو باید میجوشوندم میزدم به لب بچه فقط در حد تر شدن به لب و زبونش نگید چرا این کارو کردی انقدرررر درمونده شدم که شب و‌روزم شده کابوس اتفاقای بد بچم ۳ماهشه تو این ۳ماه فقط استرس داشتم حالا بنظرتون خطرناک نبوده به لبش زدم ؟؟خیلی سعی کردم بگم به این چیزا اعتقاد ندارم ولی تنها راهی بود هرچی صدقه دادیم قربونی دادیم فایده نداشت

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

انشاءالله که چیزی نیست دعا و این چیزا هم خرافات نیست پس نترس

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

انشاءالله که چیزی نیست دعا و این چیزا هم خرافات نیست پس نترس

پس چرا بعضیا میگن الکیه

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
هرروز چهار قل و ایه الکرسی میخوندی براش؟؟

هر روز اسپند تخم مرغ چهار قل بخدا هرکاری بگی کردم