2777
2789
عنوان

بیماری ms

139 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من ۲ یا ۳ سال مدام استرس دارم یعنی تو این ۲ یا ۳ سال یک ماهشو بدون استرس فجیح گذروندم الان چند وقت موقع راه رفتن سرگیجه میگیرم و چشم هام تار میبینه و یهو بدون هیچ دلیلی بدنم شروع به لرزه میکنه و تا نیم ساعت ادامه داره همیشه هم خسته ام 

نمیدونم چرا 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر علائمی مثل خستگی و دشواری تو راه رفتن رو دارید تجربه میکنید ،احتمالا مشکوک به بیماری ام اس هستید ،برای مشاوره و  ویزیت حتما به پزشک روماتولوژیست مراجعه کنید و پیشنهاد من فقط خانم دکتر سارا جعفری هستن ،پزشکی حاذق و توانا و خوش برخورد......

سلام خوبید الان در چه شرایطی هستید؟

سلام ممنون اصلا فرقی نکرده از استرس موهام ریخته نمیتونم غذا بخورم زود زود مریض میشم سرگیجه حالت تهوع و ... کلا باهام هر چی دکتر میرم فقط میگه استرست کم کن 

سلام ممنون اصلا فرقی نکرده از استرس موهام ریخته نمیتونم غذا بخورم زود زود مریض میشم سرگیجه حالت تهوع ...

منم کلا استرسی ام 

استرس اینکه نکنه ی بیماری ای دارم با کوچکترین علامتی در بدنم زندگیم بهم میریزه و میرم تو فاز بدترین فکرها

الان ده روزه پاهام امونمو برزده از شدت درد