2777
2789

سلام بچه من امروز ۹روزه زایمان کردم حالا لباس زیر هام لک خون داشته با لباس های دیگه انداختم تو ماشین لباسشویی تمام اتوماتیک (همیشه لک هارو برده) حالا وقتی کارش تموم شد در آوردم چند تا تیکه که لازم داشتم انداختم رو در بخاری ..... زودتر خشک شده چون لازم داشتم نگاه به لباس زیر هام نکردم که تمیز شدن یا نه قبلا نگاه میکردم که خونی روش نمونده باشه ولی ایندفعه گفتم تمیز میشوره نمونده الان که رفتم بقیه لباس هارو پهن کنم رو چوب رختی دیدم خون ها مونده با دست شستم کم حال شد اما کامل نرفت الان ماشین لباسشویی در بخاری اینا نجسه لباس های که قاطی بوده نجسه اینقدر دارم فکر خیال میکنم خوابم نمیبره دیگه 😭😭😭😭

عزیزم اول خودت تمیز کن چطور دلت میاد لباس خونی داخل لباسشویی بندازی خیلی بده که‌.

عضو گروه لاغری خزان نارنجی وزن اولیه ۸۷کیلو وزن دوم ۸۰کیلو وزن هدف ۷۰کیلو.. البته برای خواهرم هست ولی من به جاش عضو شدم کمکش کنم 🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله عزیزم نجسه

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

نزار تو‌ماشین لباسشویی اول با دست بشور بعد بنداز ماشین ولی کلا به نظر من که اشکالی نداره داری زیادی حساس میشی لکه خونه خون که نیس

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

عزیزم اگر روی سه دور ابکشی گذاشتی تا اب بکشه تمیزه وگرنه یه دور باشه نمیدونم زنگ بزن بپرس

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن