2777
2789
عنوان

ام اس

881 بازدید | 21 پست

تجربه و اینکه علائمتون چی بود و ریشه اصلی مشکلتون و احساساتتون وقتی بیماریتون عود میکنه رو میشه بگین؟

ممنون❤️

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

تقریبا ۹ سال پیش متوجه تاری دید شدم و با چند تا آزمایش متاسفانه بیماریم تایید شد

سلام داخل گزارش ام ار ای هم پلاک دیده شده بود؟

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام شبتون بخیر بله و فعال بودن

ان شاالله بیماریتون اصلا عود نمیکنه وهمیشه لبتون خندون باشه،شمااحساس تبض یا پرش عضلانی روی بدن یا پلک هم داشتین؟

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
سلام شبتون بخیر بله و فعال بودن

ممکنه هست که فردی ام اس داشته باشه اما داخل گزارش ام ار ای پلاک دیده نشه؟مثلا یک ماه علائم ام اس داشته باشی ولی ام ار ای پلاک نداشته باشی؟

ان شاالله بیماریتون اصلا عود نمیکنه وهمیشه لبتون خندون باشه،شمااحساس تبض یا پرش عضلانی روی بدن یا پل ...

خیلی ممنونم ان شاءالله🙏الانم خداروشکر با دارو کنترلش کردم

تقریبا پارسال بود که پرش عضلانی داشتم و مثلا با گوشی که کار میکردم انگشتم میپرید

ولی خداروشکر خود به خود هم خوب شدم

البته شاید بر اثر استفاده ی ویتامین B1 خوب شدم نمیدونم

خیلی ممنونم ان شاءالله🙏الانم خداروشکر با دارو کنترلش کردم تقریبا پارسال بود که پرش عضلانی داشتم و ...

همسایه ی مادرم ام اس داره و دوتا هم بچه داره روحیه اش هم عالی،گرمیجات میخوره یوگاکارمیکنه

ممکنه هست که فردی ام اس داشته باشه اما داخل گزارش ام ار ای پلاک دیده نشه؟مثلا یک ماه علائم ام اس داش ...

بعید میدونم چون آزمایش دقیقی هستش

اما بازم باتوجه به نظر پزشکتون پیش برید

یا اگه شک دارید پزشکو عوض کنید

ان شاءالله که همیشه سلامت باشید🙏

همسایه ی مادرم ام اس داره و دوتا هم بچه داره روحیه اش هم عالی،گرمیجات میخوره یوگاکارمیکنه

خداروشکر که حالشون خوبه🙏

بله مصرف گرمی خیلی خوبه 

و ورزش یوگا هم که عالیه

من زمان مجردیم کلاس یوگا میرفتم اما الان متاسفانه نزدیک محل زندگیم جایی نداره

همسایتون با وجود بیماری باردار شدن؟یا بعد از زایمانشون بود؟

خداروشکر که حالشون خوبه🙏 بله مصرف گرمی خیلی خوبه  و ورزش یوگا هم که عالیه من زمان مجردیم کل ...

دقیق نمیدونم اما بچه ی دومش که فکرکنم زمان بیماریش بود

دقیق نمیدونم اما بچه ی دومش که فکرکنم زمان بیماریش بود

راستش چون خودم تو فکر بارداری هستم تجربه ی این افراد خیلی به دردم میخوره

من پزشکم گفتن دارومو قطع کنم

اما نمیدونم تا چند وقت میشه بدون دارو سر کنم😔

کاش روزی برسه که همه ی انسانها سلامت و تندرست باشن🙏🙏🙏

راستش چون خودم تو فکر بارداری هستم تجربه ی این افراد خیلی به دردم میخوره من پزشکم گفتن دارومو قطع ک ...

من شنیدم که ام اس دربارداری خیلییی فروکش میکنه وعودی نداره ممکنه بعد زایمان یه مقدار اذیت کنه که اونم گذرا هست ومیگذره درکل خیلیا باام اس باردار شدن وراضی بودن