2777
2789
عنوان

کسی بیداره ؟

180 بازدید | 36 پست

خانما من از یکی خوشم اومده 

که ازم پنج سال کوچیکتره 

تجربه مشابه داشتم و میدونم اینداختلاف سنی خیلی بده 

ولی الان همش تو فکر این آدمم 

همش میگم نکنه بره پیش فلان دوستم در صورتی که میدونم اون دوستم با یکی هست 

همش میترسم یکی پشت سر من جلوی اون آدم حرف بزنه 

نمیدونم جرا انقد تو فکرشم

چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ‌کار چشاتو ببند بخواب

خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست،    آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی  چشمهایش تو را لو دهند!                                                                          

هیچ‌کار چشاتو ببند بخواب

👍🏻

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

تو خوشت اومده؟

قربونت برم طرف خودش خوشش‌میاد. خودشو برامون جر میده آخرش می...رینه بهمون

ببخشید انقد واضح گفتم

اینکه دیگه خودش دوست نداره

عشق یه طرفه فقط ادمو پیر میکنه

بسیار سخن بود ؛ نگفتیم و گذشتیم ...
تو خوشت اومده؟ قربونت برم طرف خودش خوشش‌میاد. خودشو برامون جر میده آخرش می...رینه بهمون ببخشید انق ...

دقیقا اون قبلی فقط فقط وقتشو باهام پر کرد 

ولی این نمیدونم حسش اصلا جی هست 

اره متاسفانه 

دوست عزیز از الان فکرتون درگیر نکنید

5 سال کوچکتر خیلی بده ها!

انگار جای خواهرشی

هرچی آرزوی خوبه، مال تو...❤️ ای کاش تو دنیا، نه غم و اندوه وجود داشت، نه دلتنگی، نه غرور، نه بیماری، نه عذاب وجدان و.....
ولش کن،چون آخرش پشیمونیه ،تو از همین الانشم  آرامش نداری هی فکر می‌کنی ،

دقیقاااااااا من الان پزشکم انقد درسام سنگینه انقد سنگینهههه تو اینا موندم ولی میدونی آرامش ندارم که بشینم بخونمش 

دقیقاااااااا من الان پزشکم انقد درسام سنگینه انقد سنگینهههه تو اینا موندم ولی میدونی آرامش ندارم که ...

وای پزشکی و به فکر کسی هستی که اصلا نمیدونی به فکرته و 5 سال ازش کوچیکتری!!!!!!!!!!!!

😐حرفی ندارم 

شما ب عنوان ی پزشک از مقام بالایی برخورداری و باید مغرور و جدی و سرسنگین باشی

هرچی آرزوی خوبه، مال تو...❤️ ای کاش تو دنیا، نه غم و اندوه وجود داشت، نه دلتنگی، نه غرور، نه بیماری، نه عذاب وجدان و.....
وای پزشکی و به فکر کسی هستی که اصلا نمیدونی به فکرته و 5 سال ازش کوچیکتری!!!!!!!!!!!! 😐حرفی ندارم& ...

اصلا  برای خودمم عجیبه چرا باید از ین خوشم بیاد 😭😭

قسمت دارک ماجرا اینه اون ازم‌ کوچیکتره 

2790
2778
2791
2779
2792