2777
2789
عنوان

چادری

279 بازدید | 17 پست

سلام دوستان 

من عاشق یه نفرم ک واقعا دوسش دارم اوایل حرفی از ازدواج نمیزد ولی الان بحث ازدواج پیش کشیده ولی شرط چادر گذاشته واسم و اینکه کلا مذهبی بشم خودش مذهبیه 

مشاور رفتم خودمم فک کردم نمیدونم میتونم تغییرکنم یان خواهش میکنم ازتجربه هاتون بگین

اصلا ازکجاشروع کنم

خیلی بی حجاب نیستم خیلی معمولی

من چادر با حجابم 

ولی بزور چادر نشو که بعدا نمیتونی تحمل کنی

ولی چادر رو دوست دارم من🥰 

اگه خودت انتخابش کنی خوبه

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مذهبی شدن دکمه نداره ک بزنی بشی ،یه سیر تربیتی مطالعاتی داره که زمینه اش باوره،،این مذهبی شدن اصلا مفت‌نمی ارزه ،،،ب نظرم بگو فعلا میخام مطالعه کنم و اصلا ببینم میشه با همسر مذهبی کنار بیام ؟!!هدفت وصال نباشه 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

بستگی ب خودت داره، باید واقعا بخوای مذهبی شی نه بخاطر شوهر، من شوهرم اوایل اشنایی گف دوس ندارم با پسرا راحت حرف میزنی منم نشستم فک کردم دیدم راست میگه نه شرعا ن اخلاقا درست نیس و اصلاح کردم 

فاقد اعصااااابم 🦍 متاهل 🐔

خودت که خودتو بهتر میشناسی...ببین میتونی کنار بیایی...مذهبی بشو یعنی منظورش چیه فقط حجاب؟تا چقدر؟آخه من خودم با یه آدم تعصبی رو مخ دارم زندگی میکنم میدونم چقدر بده...صفر تا صد رو ازش بپرس تهش رو در بیار بحث یه روز دو روز نیستا صحبت یه عمره یه عمر

من خودم یه مدت به خاست همسرم که خیلی اصرار کرد پوشیدم تقریبا چهارسال قبلشم حجابم معمولی بود اما نتونستم باهاش کنار بیام یعنی هرچی با خودم کلنجار رفتم نشد که نشد بعداز چهارسال دراوردم 

حس میکردم با چادر خود واقعیم نیستم چون واقعا نبودم 

ببین این تغییر چقدر برات راحته؟ می تونی همیشه ادامه بدی؟ یهو وسط زندگی کم نمیاری؟ ازش قرصت بخواه یه مدت امتحان کن

اینم در نظر بگیر عشق همیشه پیش نمیاد

من الان ارزومه عشقم بیاد بگه چادر سرت کن بگم چشم ولی چه کنم که فقط حسرتش موند

بنظرم یه مدت امتحان کن همینجوری نه نگو

تغییر نکن.به خاطر دیگران اصلا تغییر نکن.با کسی ازدواج کن که خود واقعیتو دوست داشته باشه.

یا حداقل اگه اصرار داری.

توهم شرطی بزار.بگو اکی برام سخته ولی به خاطر تو چادری میشم ولی توهم همیشه مثلا باید کت و شلوار رسمی بپوشی.

ببین چقدر در برابر گذشت تو .گذشت می‌کنه.

اصلا مهمی؟نظرت مهمه؟یا نه.فقط نظر اون و شرایط اون مهمه؟

(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه میشدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨