2821
2789
عنوان

صدام در نمیاد

93 بازدید | 6 پست

صدام گرفته اصلا در نمیاد 😑

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
عسل آبلیمو بخور

خیلی می خورم اما صدام هی داره بدتر میشه 

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چهار تخم بگیر  خ خوبه

الان خوردم 

الان خوردم 

من یسری کلاس پنجم اینجوری شدم 

ینی جوری بود ک واقعا با ایمو و اشاره با معلم و دوستام حرف میزدم اصن صدام در نمیومد بعد ی هفته ک یکم مراقبت کردم اوک شد 

سعی کن برا صحبت کردن فشار نیاری ب حنجرت فک کنم ورم شدید کرده انتی بیوتیک بخور و بخور بده و سوپ و مایعاتم زیاد کن تا مدتش بگذره خوب شی