2777
2789

تروخدا ی پسری که اول رابطه کلی محبت می‌کنه یا براتون هزینه می‌کنه بعد بی دلیل سرد میشه (نمیخواد کارت کنه فقط سرد میشه شایدم به ظاهر بگه میخواد کات کنه) 

خواستم بگم فقططططط و فقطططططط یک دلیل داره اونم اینکه اون آقا خیلی گرگ تشریف دارن و اولش شمارو با رفتار و گفتارش جذب کرد و بعد سرد میشه که شما برین سمتش و عاشق و وابسته اش بشید 

تروخدا آگاه باشید 

و در این مورد اصلاااااا حرص نخورید و ناراحت نباشید و فقططططط و فقططططط 2 تا کار باید انجام بدین 1 شما هم باهاش خیلی سرد برخورد کنید ۲ بعد چند روز به دلیل مختلف ارتباط رو کات کنید

و هرچی اومد التماس کرد بر نگردید چون اون رابطه سمیه 

دقیقا کنید که اصلا نباید بفهمه که شما متوجه شدید وگرنه یه سیاست دیگه رو روتون اجرا می‌کنه 

برای حاجتم ی سوره ی کوثر یا حمد میخونی؟
موافقم بشدتتتتتتتا کسی تجربه اش نکنه متاسفانه باور‌نمیکنه

اگه امکانش هست دوستاتون رو تگ کنید و لینک تاپیک رو تو تاپیک های بعد بزارید که همه آگاه بشن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری کات کنیم چی بهش بگیم بپیچونیمش ؟؟

عزیزم برای کات لازم نیست چیزی بگید کافیه دیگه جواب پی ام هاشو ندی تماس هاشو رد کنی و فقط سین کنی اگه خیلی پرسید بگو من دیگه نمیخوام این رابطه رو ادامه بدم و لطفا دیگه پی ام ندین اگه باز هم پی ام داد بگو من حرفا گفتم اما ظاهراً مجبورم بلاکتون کنم و بعد تو همه ی برنامه ها بلاکش کن از تماس ها هم بلاکش کن و دیگه اصلا سراغشو نگیر و بهش فکر نکن 

وای مرسی خیلی لازم داشتم اینو ببینم خدا خیرت بده همیشه موفق باشی 😍❤️

خواهش میکنم خانومی 

مرسی بابت دعای قشنگت 

شما که دلتون واکه هر موقع یادم افتادی برام دعا کن 

آقایان تو دوستی ۹۰ درصدشون نمیگیرن حتی اگه دختر نجیب وعفاف هم داشته باسه نمیگیره می دونی چیه علتش دوتا هست یا ازاول دنباله رابطه جنسی بوده با دختر شاید حتی ازش رابطه هم نخواد از رفتار متوجه بشه این دختر بده نیست یا هم پیشه خودش بگه اگه با این ازدواج کنم ازکجا معلوم قبل ازمن با کسی دیگه نباشه ازکجا معلوم بعد از ازدواج هم سراغ اینجور روابط نره به خاطر همین تشریف میبرن خواستگار سنتی من که ۹۰ درصد مواقع اینجوری دیدم