2777
2789

امروز قرار بود با نامزدم بریم خونه خواهرش اینا که خالیه بعد عصر رفتیم خرید کردیم من گفتم جورش میکنم حالا تو بیا بریم خونه ما و برگشتیم خونه ما شام تا خونه خواهرش ساعت ۹ شب خالی بشه و ما بریم اونجا 

و من به خاطر اینکه مامانبزرگم اینجا بود دیگه نتونستم چیزی بگم بپیچونم باهاش برم و خودش تنهایی رفت حس میکنم ناراحت شد و بعد چن دیقه گف کاری چیزی نداری میرم بخوابم🙁🙁چیکار کنم از دلش در بیارم یا محل نذارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امان از خونه های خالی 

واااای چه امضای قشنگی 🥺🥺

تو دو تن هستی! یکی بیدار در ظلمت و دیگری خفته در نور☯️ هرگز اجازه نده تنهاییت استاندارد هات رو پایین بیاره🪄 انسانی که با یک کتاب، شعر، متن، آهنگ یا حتی یک فنجان چای و قهوه حالش خوب می‌شود؛ هیچ‌کس در برابر او پیروز نمی‌شود، حتی زندگی در مقابل او زانو می‌زند❤️ محکوم به امید محو راهی، میری تا پای حرفت باشی؛ من هنوز زندم شده باشه تنها من هنوزم این بازی به من میاد هنوز زندم به امید فردا🌊 

با شوخی و خنده من باشم براش تعریف میکنم 

مثلا میگم این داستان شوهره به مراد نرسیده 

یا تیری که به هدف نرسید 

جمله ای که همیشه با خودم تکرار میکنم آروم باش هیچ حاله بدی موندگار نیست تو خدا رو داری / بخاطر شرایط بد روحیم در عرض یک سال ۲۰ کیلو اضافه وزن پیدا کردم  به امیده روزی که بتونم پولمو پس بگیرم و اضافه وزن نداشته باشم 
بهش توضیح بده طوری که درک کنه ولی توام بدجوری زدی تو ذوق بیچاره

ترجیحا حضوری و بعد یه کم که بهش بچسبی و دستشو بگیری و لپشو بکشی خودش اروم میشه اگه بازم اشتی نکرد لپشو بوس کن(بگما در همه مراحل زبون بازی و شیرین زبونی یادت نره)

خدا بزرگیشو بهم نشون داد😍😍🥰❤️❤️

ینی چی خونه خالی؟ یعنی خواهرش بره بیرون با خوانوادش بعد شما برید خونه اونا اصلا نمیفهمم😐

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه