2777
2789
عنوان

خانمای با سیاست و تجربه بیاین🤷‍♀️🙆‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 38 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره خیلی هروقت من دلم کاری چیزی بخواد سه سوته خودشو میرسونه من زدم تو پرش امشب😪😭

اشکالی نداره از دلش دربیار و جبران کن😁

خدا بزرگیشو بهم نشون داد😍😍🥰❤️❤️
من موندم شماها قبل از این سایت اینجور وقتایی چکارمیکردین؟

😂😂من تازه پیداکردم فقط تونی نی سایتم

از صدای گذر آب چنان میفهمم تندتر از آب روان عمرگران میگذرد زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آرزویم اینست آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست💚🙃😍

بگودفعه ی بعدخالی شدحمتامیریم عزیزم😉

از صدای گذر آب چنان میفهمم تندتر از آب روان عمرگران میگذرد زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آرزویم اینست آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست💚🙃😍

با اجازه استارتر ❤️❤️❤️

سلام دوستای گلم خوبین 🥰من کلاس کیک و شیرینی ثبت نام میکنم هر کی میخواد بیاد ب لینک زیر تو کانال و بعد ب پی وی من مراجعه کنه👇👇👇

لینک کانال ثبت نام کلاسهای قنادیhttps://eitaa.com/joinchat/3450994945Cfaeb6326bb قیمتامونم پایینه نسبت ب بقیه ی بار امتحان کن پشیمون نمیشی

باس برفتی🤣🤣

ولی تو نیستی وُ شِعرَم؛آسِمونش،ماه نداره.                           از اَشک یاس کوچه ها؛تا چشم کور از گریه ها.                       با یادِ عَطر تو زنده ان؛تاباز برگردی به خونه.