2777
2789
عنوان

افسردگی گرفتم..

308 بازدید | 48 پست

سلام بچه ها من ۳۳ سالمه و یه دختر ۱۰ ماهه دارم 

دانشگاه رفتم و قبلا شاغل هم بودم و تا این سن هیجوقت بیکار نبودم فقط ابن یک و نیم سال ب خاطر بارداری و زایمان خونه نشین شدم و واقعا احساس افسردگی دارم

میخوام بعد از عید برم سر کار 

الان هم میخوام هفته ای یکی دو روز برم کلاس طراحی و خط رو ادامه بدم (قبلا سیاه قلم و مداد رنگی و پاستل و کالیگرافی کار کردم)

اما همسرم اجازه نمیده و میگه بچه هنوز کوچیکه خودت مراقبش باش اما من نمیتونم همش تو خونه باشم. ادم تو خونه نشستن نیستم

حالم از خودم ب هم میخوره 

هر روز کارم گریه س نمیتونم این وصعیتمو تحمل کنم 

شبا تا ۴ ۵ صب نمیتونم بخوابم روزا هم تا ۱۲ ۱ میخوابم وقتی بیدار میشم از زندگی سیر میشم زندگیم از نظم خارج شده

بگید چیکار کنم؟؟

احساس میکنم یه ادم راکد و ب درد نخور هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلاسای  ارز دیجیتال رو نگاه کن.کار کن بعدا.درامدشم خوبه.حوصلت هم سر نمیره

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.

حتما کلاستو برو

چرا شوهرت باید برات تصمیم بگیره

وقتی بری حالت بهتر شه خودشم می فهمه اشتباه کرده

لاغری تا عید ۱۴۰۲ (بامدادخمار) - گروه نارنجی - شروع ۷۰ - (✅۶۷.۶۰۰) - هدف ۵۷ - بعد ما بارون می‌باره عطر آزادی/پر می‌شه این خونه از رقص و گل و شادی/ ما بریم تو سینه‌ها رگبار آهن نیست / دیگه هیچ خاکستری از جنس آدم نیست. 🌈

همسرتون درست میگن  تا دو سالگی مراقب بچه باید یک نفر باشه و کی بهتر از مادر؟ اینجوری  ممکنه احساس امنیت بچه از بین بره و مظطرب بشه در اینده  

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  

فقط بدون که این یک احساس گذرا هستش

بنظر من حتما یه تایمی تو خونه یا باشگاه ورزش کن

کار هم چیزی که علاقه داری رو سعی کن برای کار انتخاب کنی ولی کم کم برو سراغ کار که بتونی شوهرت راضی کنی چون اگر راضی نباشه همش جنگ دعوا دارید

همسرت باید درک کنه خب  آدمی نبودی ک خونه دار باشی الانم باز باید برگردی تو جامعه

اون بچه نیاز به درک شدن نداره؟ اون بچه نیاز به مراقب 24 ساعته داره  تا دو سال  تا احساس امنیتش از بین نره

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  

حق با همسرته اگه شرایط مالی خدبی دارید 

حداقل تا دو سالگی باید کنار فرزتدتون باشید.

باید قبل مادر شدن همه این فکرارو میکردیدو

اون بچه الان خیلی به شما تیاز داره

بعدم یه عالمه هنر و زبان و مهارت هست که بشه از یوتوب یاد گرفت 

فکر میکنم یه مقدار ایام بارداری و بعد اون، زایمان خودش باعث افسردگی میشه...

بچه کوچیک داشتن هم بخاطر دردسراش یه کم بنظرم برای مادر افسردگی میاره...

ولی نگران حالات نباش... به مرور زمان خوب میشی...

ولی از این جهت که علاقه داری سرکار بری، بنظر منم حتما برو

بچه رو بذار مهد یا خونه پدر و مادر خودت و شوهرت...

البته اگر توانت هست دنبال کار پاره وقت باش که بتونی بیشتر برای بچت وقت بذاری....

با همسرت هم صحبت کن و متقاعدش کن که الان حالت بده و فقط کار می‌تونه آرومت کنه...

قطعا همسرت هم درکت می‌کنه...

بهترین ها نصیبت قلب مهربونتون ❤️

سعی  که یه هنری را اینترنتی یاد بگیری

موقع کرونا کلاسای اینترنت ثبت نتم کردم و اصلا خوب نبود کار دست اینترنتی خیلی بد میشه اصلا نکته هایی ک من دوست داشتم بدونم چند جا سرچ میکردم تا یاد بگیرم و اعصابم خورد میشد و نصفه ول میکردم

😂😂یه چکم بزنه شوهرشو لابد 

چه ربطی داشت؟ مگه فقط با خشم و کتک کاری یه زن میتونه استقلالشو حفظ کنه؟؟

لاغری تا عید ۱۴۰۲ (بامدادخمار) - گروه نارنجی - شروع ۷۰ - (✅۶۷.۶۰۰) - هدف ۵۷ - بعد ما بارون می‌باره عطر آزادی/پر می‌شه این خونه از رقص و گل و شادی/ ما بریم تو سینه‌ها رگبار آهن نیست / دیگه هیچ خاکستری از جنس آدم نیست. 🌈